Falub: „Depinde doar de noi dacă vom promova”

28 Apr. 2009, 18:24 Campionat
Falub:

Unirea nu va putea conta în meciul contra UTA-ei pe serviciile lui I. Bălan (suspendat) respectiv Bumbac (nu are drept de joc în meciul direct conform clauzei din contractul de împrumut) în vreme ce de la arădeni vor lipsi fundașii Pașcovici și Toc, ambii suspendați.

"UTA Arad este o grupare de tradiție din fotbalul românesc și, repet, partida de sâmbătă va fi una dificilă, cum de altfel vor fi toate meciurile pe care le vom disputa până la finalul campionatului. Am reușit să legăm două victorii consecutive, iar eu am spus că în cazul în care vom reuși să învingem în cinci întâlniri la rând vom avea șanse foarte mari la promovare. Nu ne interesează rezultatele din serie, suntem la «mâna noastră» cum se spune și trebuie să ne fructificăm șansa de a depinde numai și numai de noi", a punctat Adrian Falub.

În altă ordine de idei, tehnicianul uniriștilor speră să beneficieze pentru jocul cu UTA Arad de serviciile lui M. Rus, G. Grozav, neutilizați în duelul cu ACU din cauza unor probleme medicale, și Marincean, la rându-i absent sâmbătă pentru că a participat la botezul fiului său.

 

Articol scris de Dan Udrea

28 Apr. 2009, 18:24 Campionat
Pe aceeași temă