Bumbac a rămas cu șase etape de suspendare

Mihai Andries 15 Oct. 2014, 13:30 Stiri
Bumbac** a rămas cu șase etape de suspendare

La 19 septembrie, în cadrul etapei a patra din Seria C2, Dunărea Călărași a pierdut cu 2-1 meciul de pe teren propriu, cu Delta Dobrogea Tulcea, una dintre contracandidatele la promovarea în Liga 2. La acea partida, Constantin Bumbac a primit direct cartonașul roșu după ce a scuipat un adversar.

Comisia de Disciplină a FRF a decis să-l suspende pe apărătorul călărășean pentru șase etape, iar conducerea grupării „galben-albastre” a sperat la o „îndulcire” a sancțiunii în urma unui memoriu înaintat Comisiei de Apel.

Din păcate, Bumbac va absenta și în următoarele trei jocuri oficiale, cu Metaloglobus București, Callatis Mangalia și Viitorul Axintele. Sunt trei jocuri deosebit de grele, însă președintele Costică Ștefan nu își face griji.

„Memoriul pe care l-am făcut la Comisia de Apel nu a fost acceptat. Nici măcar nu ne-au lăsat să plătim. Ne-au spus că i-au dat minimum, adică șase etape, și nu au cum să mai reducă sancțiunea. Deocamdată, defensiva noastră se descurcă foarte bine. În centru joacă Mihai Popescu cu Marian Botea, iar în stânga a fost mutat Marin Tudor. Să vedem unde o să mai joace Bumbac”, a declarat oficialul călărășean.

Președintele Dunării este de părere că meciul de vineri, 17 octombrie, împotriva celor de la Metaloglobus București, este deosebit de dificil. „Ei joacă foarte bine. Au început campionatul mai greu, dar și-au revenit. Vom avea un meci foarte greu, dar trebuie să câștigăm pentru că ar fi păcat să nu rămânem în fruntea clasamentului după toată munca de până acum a băieților”, afirmă Ștefan.

Sursa: Sport Călărășean

Mihai Andries 15 Oct. 2014, 13:30 Stiri
Pe aceeași temă