Fair play desăvârșit la Oradea: câteva sute de bihoreni au scandat numele lui Poli după meci

18 Mar. 2012, 10:57 Campionat
Fair play desăvârșit la Oradea:** câteva sute de bihoreni au scandat numele lui Poli după meci

Suporterii lui FC Bihor Oradea au fost foarte supărați din cauza jocului prestat de favoriții lor, pe care i-au fluierat în ultimele minute ale partidei. Fanii au fost însă încântați de Poli Timișoara, echipă pe care au aplaudat-o la finalul meciului.

După meci, jucătorii timișoreni au cântat alături de cei 200 de fani alb-violeți prezenți la Oradea. Spectatorii de la tribună i-au așteptat să vină la vestiare, moment în care au început să aplaude și să scandeze numele Politehnicii.

Stelian Farcău a recunoscut, după meciul cu Poli, că echipa sa merita să fie apostrofată de public. „Și eu aș fi reacționat la fel dacă eram în tribună. Lipsa de vlagă a echipei mele din ultimele 20 de minute a devenit obositoare pentru toată lumea. Probabil unii dintre jucători i-au respectat prea mult pe cei de la Timișoara. Probabil vor urma niște consecințe după acest eșec, dar să nu uităm că am jucat cu cea mai bună echipă din serie, o echipă de Divizia A”, a declarat antrenorul Bihorului.

„Aș vrea să felicit publicul bihorean, care a strigat numele Politehnicii. Asta înseamnă că Politehnica este un brand care în fotbal a impus respect și și-a jucat șansa corect pe teren”, a fost reacția lui Vali Velcea.

Articol scris de Radu FAUR
Foto: Szasz ISTVAN

18 Mar. 2012, 10:57 Campionat
Pe aceeași temă