Experiment reușit la Slatina. Vlad: „Copiii pot aduce și mai multe bucurii”

Marius ANGHEL 29 May. 2014, 15:20 Campionat
Experiment reușit la Slatina.** Vlad:

Gloria Bistrița, fără nicio șansă de promovare în Liga I, a întrerupt șirul rezultatelor negative și a câștigat la scor de forfait meciul din deplasare cu FC Olt Slatina, păstrându-și locul 4 în clasamentul play-off-ului. „Un semnal pozitiv pentru imaginea noastră!”, a spus directorul tehnic Remus Vlad.

Gloria Bistrița a întâlnit miercuri în deplasare, în etapa a 8-a a play-off-ului, intermediară, formația FC Olt Slatina, pe care în tur o întrecuse cu 2-1 după o partidă dramatică.

Echipa bistrițeană, lipsită de orice griji și miză în privința promovării, s-a descătușat și a câștigat cu 3-0. Alexandru Pop (foto arhivă) a deschis scorul în minutul 27 cu un șut din voleu, după ce apărarea gazdelor a respins o centrare de pe stânga. Două minute mai târziu, centralul a acordat penalti pentru FC Olt după o intervenție a lui C. Roșu asupra lui Siminic, însă Gligor a ratat. A fost 1-0 pentru Gloria la pauză, chiar dacă slătinenii au pus de câteva ori în pericol poarta lui Oghinciuc. „Alb-albaștrii” au majorat diferența în minutul 51: Constantin Roșu i-a suflat un balon lui Siminic și a trimis în plasă, la colțul lung. După ce gazdele au mai ratat câteva șanse, s-a făcut 3-0 în minutul 76: Roșu a reușit dubla cu un șut de la 30 de metri și a stabilit scorul final, 3-0, chiar dacă FC Olt a mai trecut încă o dată pe lângă gol.

„A fost un un meci foarte bun făcut de copii, s-au autodepășit, au jucat frumos, au dominat, au făcut risipă de energie. Au fost toate calitățile unui joc bun, mă bucur că au realizat un scor în care nu credeam. E meritul lor și al antrenorilor, este un semnal pozitiv pentru imaginea noastră, acești copii pot aduce mai multe bucurii Bistriței. Pot spune că a fost cel mai frumos joc din acest campionat. Băieții au mai prins încredere mai mare după acest scor. Toată echipa a jucat bine, s-au remarcat atacanții. Pop a înscris un gol foarte frumos, iar Roșu și-a pus în valoare viteza, marcând de două ori. Diferența pe tabelă cred că putea să fie și mai mare. O să abordăm ultimele două meciuri din acest sezon cu același lot. Vrem să arătăm că avem jucători talentați”, a declarat directorul tehnic al Gloriei Bistrița, Remus Vlad.

FC OLT SLATINA
GLORIA BISTRIȚA
0-3

Al. Pop ”27, C. Roșu ”51, ”76

Mogoșanu – Bogdanovici, Crușoveanu, Gligor (cpt.), Siminic (C. Căpățînă ”56) – Quist (Vîlcică ”50), Ignea (A. Pavel ”41) – Bancu, M. Căpățînă, Fl. Ștefan – Dobrescu
Antrenor: Dan Oprescu
Eliminat: A. Pavel ”82 (roșu direct)

Oghinciuc – Budăcan (cpt.), Fizeșan, Bolboș, A. Câmpean – O. Bucur (Cîțcăuan ”84), Jarda (Antonache ”81), Țegle, C. Roșu – Brumă (Colța ”45), Al. Pop
Antrenor: Cristian Coroian

Sursa: Timp online

Marius ANGHEL 29 May. 2014, 15:20 Campionat
Pe aceeași temă