EXCLUSIV: Voicu pleacă după meciul cu Slobozia!

Mihai Andries 03 Apr. 2013, 17:21 Campionat
EXCLUSIV:** Voicu pleacă după meciul cu Slobozia!

Problemele existente la campioana de toamnă a seriei I din Liga a II-a par să nu se mai termine. Venit pe banca Sportului direct la meciul cu Dinamo II din 16 martie, Ionuț Voicu a încercat să se lupte cu morile de vânt, dar a ajuns la capătul puterilor și după etapa din weekend va pleca și el.

„Ceea ce se întâmplă în momentul acesta la Sportul este peste puterile mele de a le rezolva. Când am venit aici, am promis că dacă nu se va rezolva nimic în două-trei săptămâni voi pleca. Am ajuns să mă ocup și de legitimații la echipă, ceea ce nu e ok. Termenul pe care mi l-am impus s-a scurs, așa că îmi respect cuvântul dat. Sper să vină altcineva care să ajute mai mult echipa decât am putut-o face eu. Am să stau pe bancă și cu Slobozia, ca să nu fie a doua neprezentare a echipei și să fie exclusă din campionat, după care de luni plec.” ne-a declarat antrenorul din retur al Sportului.

„Urez multă baftă Sportului și să rămână cel puțin în Liga a II-a, pentru că ar fi păcat să dispară un club de tradiție” a încheiat Ionuț Voicu

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto: Mihai TROFIN

Mihai Andries 03 Apr. 2013, 17:21 Campionat
Pe aceeași temă