EXCLUSIV: S-a retras Lotus/Știința!!!

02 Jun. 2009, 17:42 Campionat
EXCLUSIV: S-a retras **Lotus/Știința!!!

 

O informație de ultimă oră anunță că hibridul Lotus Băile Felix fostă Știința Bacău s-a retras astăzi din campionat. Surse apropiate clubului susțin că în urmă cu puțin timp, jucătorii și antrenorul Marian Pană au fost anunțați de către managerul Crainiciuc că nu vor mai juca mâine cu FC Ploiești și că sunt liberi să plece acasă.

 

Aflată pe locul 15 și cu puține șanse de a se salva, Băile Felix a trimis ieri un fax la FRF prin care anunță că se retrage din campionat din motive economice.  FC Ploiești se află de luni la Roman, locul de desfășurare al restanței de mâine, cu Băile Felix, și, după ce va efectua un antrenament pe terenul de joc, va reveni la Ploiești miercuri după-amiază. În consecință, vor pierde cu 3-0 toate meciurile rămase de jucat în acest campionat.

 

Vom reveni cu detalii.

 

ULTIMA ORĂ‚

 

"Sunt în autocar cu băieții, acum ne întoarcem în București. Ajunsesem aproape de Bacău, și m-a sunat domnul Crainiciuc și mi-a zis să mă întorc pentru că meciul nu se mai poate disputa. Am înțeles că din motive financiare, sau ceva de genul ăsta. Mai multe nu mi s-a zis. Aștept și eu să am o discuție cu conducerea clubului diseară sau mâine, dacă va mai exista această discuție, și să mi se spună care au fost problemele. În momentul acesta nu știu dacă ne vom retrage, cert este că mâine nu ne prezentăm la meci".
 Marian Pană, manager Baile Felix

 

Articol scris de Mihai Andrieș

02 Jun. 2009, 17:42 Campionat
Pe aceeași temă