EXCLUSIV | Revolta lui Marica! A privit cum totul se prăbușește în jurul său și n-a mai rezistat: „Mulți mă iau la mișto”

Marius ANGHEL 19 Nov. 2018, 12:09 Campionat
EXCLUSIV | Revolta lui Marica!** A privit cum totul se prăbușește în jurul său și n-a mai rezistat:

Fostul fotbalist de la Dinamo, Șahtior, VfB Stuttgart, Schalke, Getafe sau FCSB și actualul finanțator al echipei Farul Constanța, Ciprian Marica, și-a expus una dintre marile sale nemulțumiri legate de fotbalul românesc și a recunoscut că persoane apropiate lui nu înțeleg motivul pentru a ales să investească la echipa de la malul Mării Negre. 

Recent, Ciprian Marica a achiziționat brandul FC Farul și a devenit investitor la echipa din Liga 2 SSC Farul. Marica susține că a decis să ia problema în mâinile sale, să salveze un club de tradiție și astfel să ofere un exemplu în fotbalul românesc. 

Fostul atacant a vorbit pe larg despre modul în care vede el situația din fotbalul românesc. „Mă doare să dau o notă foarte mică (n.r. – întrebat ce notă ar acorda Ligii 1). Nouă ne place așa să conștientizăm problemele, dar nimeni să nu vine cu nicio soluție. Mulți la TV comentează despre probleme, mulți mă iau la mișto. Îmi spun: ‘Te-ai dus acolo (n.r. – Farul Constanța) să-ți ia ăia banii’. Trebuie să avem acea motivație să schimbăm lucrurile. Nu putem să venim și să depistăm aceste probleme și să nu facem nimic pentru a le rezolva”, a declarat Ciprian Marica, la ProSport LIVE.

De asemenea, Marica și-ar dori suplimentarea numărului echipelor din Liga 1: „Aș vedea 16 echipe. Consider că nivelul Ligii 2 e bunicel și consider că sunt echipe care pot face față la nivelul primei divizii”, a adăugat finanțatorul Farului, la ProSport LIVE.

Marius ANGHEL 19 Nov. 2018, 12:09 Campionat
Pe aceeași temă