EXCLUSIV Moldovan confirmă ProSport: „În scurt timp vom semna actele”

Mihai Andries 20 Mar. 2014, 19:02 Campionat
EXCLUSIV Moldovan confirmă ProSport:**

ProSport a anunțat, joi, în exclusivitate, planul lui Viorel Moldovan, antrenorul Rapidului, de a cumpăra clubul de la Nicolae Cristescu și Adrian Zamfir.

La câteva ore de la publicarea informației, tehnicianul rapidist a confirmat și a declarat că este gata să preia clubul și să-l scoată din impasul financiar în care se află în acest moment. „Am avut discuții cu Adrian Zamfir și Nicolae Cristescu, iar vineri ne vom întalni și cu avocații pentru a pune la punct ultimele detalii ale tranzacției. Sper ca în cel mai scurt timp să se concretizeze și să semnăm actele. Până pe 28 martie este nevoie să facem anumite plăți, pentru a regla situația financiară de la club”, a declarat, pentru ProSport, Viorel Moldovan.

500.000 de euro pentru plata restanțelor

În spatele lui Moldovan se află un grup de oameni de afaceri dispuși să investească în fotbalul românesc. Se pare că unul dintre este din domeniul imobiliar, iar celălalt are investiții importante în agricultură.

În plus, Moldovan a fost de acord să plătească o sumă importantă de bani actualilor acționari, plus un procent în cazul în care Rapid va obține la Tribunalul Federal de la Lausanne anularea deciziei prin care TAS a trimis Rapid în Liga a II-a.

Viorel Moldovan și prietenii săi au pregătit deja 500.000 de euro pentru a achita salariile restante către jucători și angajaț, după ce vor semna actele de preluare a clubului. Astfel, giuleștenii au șanse mari să treacă planul de reorganizare, termenul fiind programat pe 28 martie.

Articol scris de Victor STOICESCU

Mihai Andries 20 Mar. 2014, 19:02 Campionat
Pe aceeași temă