EXCLUSIV | Flavius Stoican, noul antrenor al Petrolului. Marius Stan va fi prezentat oficial ca președinte după întâșnirea cu suporterii, pentru a preîntâmpina episoade gen Dinamo

Marius ANGHEL 12 Jun. 2019, 21:04 Campionat

Câteva ore au mai rămas până când Petrolul își va anunța oficial noul președinte, în persoana lui Marius Stan (62 de ani), despre care Liga2.prosport.ro a scris de ieri, în exclusivitate, că este alesul finanțatorului clubului. Tot mâine, la ora 13:00, atunci când are loc conferința de presă la stadionul „Ilie Oană”, se va anunța cel mai probabil și numele viitorului antrenor. Aceste este Flavius Stoican (42 de ani), cel care în urmă cu o săptămână s-a despărțit de echipa de Liga 1 Poli Iași, cu care nu a mai dorit să-și prelungească înțelegerea.

Sursele Liga2.prosport.ro spun că Flavius Stoican va fi 99 la sută noul antrenor al echipei Petrolul. Acesta a fost alesul conducerii și al noului președinte.

Flavius Stoican, originar din Vânju Mare (Mehedinți), a mai antrenat în cariera sa echipele Minerul Valea Copcii, CSM Reșița, Dinamo II (în două rânduri), Chindia Târgoviște, CS Mioveni, Dinamo (în două rânduri), FC Voluntari, Zimbru Chișinău, Pandurii Târgu Jiu și Poli Iași. Pe aceasta din urmă a pregătit-o în ultimii doi ani, în perioada iunie 2017-iunie 2019.

Marius Stan, față în față cu suporterii, înainte de conferința de presă

Altfel, mâine dimineață, Marius Stan va avea o întâlnire cu suporterii echipei ploieștene la stadion, iar la ora 13:00 va fi prezentat oficial, într-o conferință de presă, de Mădălin Mihailovici, reprezentantul finanțatorului clubului. La același eveniment, Mihailovici va anunța și faptul că firma Veolia va rămâne ca principal sponsor al Petrolului, după ce a ajuns la această concluzie în urma analizei la începutul căreia spunea că va evalua „perspectivele viitoare în ceea ce privește colaborarea cu FC Petrolul”.

Întâlnirea cu fanii Petrolului are loc pentru a preîntâmpina episoade gen Dinamo. Conducerii grupării din Ploiești îi e frică de faptul că suporterii s-au vorbit între ei pentru a veni la conferința de presă să o boicoteze, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Eugen Neagoe, care nici până acum nu a fost prezentat oficial ca antrenor al lui Dinamo, fiindcă nu e dorit de suporteri după îndepărtarea lui Mircea Rednic.

Petrolul are ca obiectiv clar în noul sezon să promoveze în Liga 1 și va da o luptă crâncenă cu Rapid, „U” Cluj, UTA și FC Argeș.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 12 Jun. 2019, 21:04 Campionat
Pe aceeași temă