EXCLUSIV: Corona a bătut degeaba? Martac ar putea să le aducă înfrângerea la „masa verde”

Mihai Andries 16 Nov. 2012, 21:17 Campionat
EXCLUSIV:** Corona a bătut degeaba? Martac ar putea să le aducă înfrângerea la

Meciul FC Argeș Pitești – Corona Brașov nu s-a terminat, chiar dacă oaspeții au câștigat cu scorul de 2-1 pe teren prin reușitele lui Pastor și Ene, ultima cu largul ajutor al portarului Croitoru care a scăpat balonul în poartă la lovitura liberă executată de atacantul oaspeților. De ce spunem că nu s-a terminat? Pentru că înainte de startul meciului, oficialii grupării piteștene au depus o contestație în privința dreptului de joc al fundașului dreapta Mădălin Martac.

Acesta face obiectul unui litigiu la federație între o echipă de Liga a VI-a prahoveană – Oțelul Larissa și clubul Corona Brașov. Astfel, în vară, Oțelul de Prahova i-a transferat pe Istrate, George Ștefan și Martac de la Urban Titu după ce aceștia evoluaseră sezonul trecut sub formă de împrumut la Corona. Apoi, clubul prahovean i-a revândut pe ultimii doi la nou promovata în Liga a II-a, iar acum reclamă pentru Ștefan și Martac neplata unor tranșe de transfer în valoare totală de câte 40.000 de euro de fiecare fotbalist, termenele de plată ale tranșelor (două a câte 20 de mii pentru fiecare jucător) fiind scadente la 15 septembrie și respectiv 15 octombrie.

Momentan nu am putut afla pe ce s-a bazat contestația piteștenilor asupra dreptului de joc al lui Martac, informația figurând doar în raportul de joc și nefiind făcută publică până la această oră. Contactați telefonic, oficialii argeșenilor s-au rezumat la a confirma că s-a făcut contestația împotriva lui Martac. Interesant de remarcat că pe foaia de joc s-a aflat și George Ștefan, celălalt jucător aflat în litigiu, dar acesta a fost doar rezervă.

În cazul în care se va dovedi că FC Argeș a avut dreptate, Corona va pierde la masa verde meciul disputat în această seară. Mai mult, nu ar fi exclus ca federația să se autosesizeze ulterior și să întoarcă rezultatele și în celelalte meciuri în care jucătorul a fost folosit de către cei de la Corona, ceea ce ar însemna o catastrofă pentru brașoveni, pentru că Martac a fost titular aproape meci de meci.

Articol scris de Liviu PĂ‚TRAȘCU

Foto: Marius ANGHEL

Mihai Andries 16 Nov. 2012, 21:17 Campionat
Pe aceeași temă