„Eu nu sunt cofetar să fac prăjituri și blaturi. A fost și o revanșă a noastră după eșecul din tur”

05 May. 2012, 17:10 Campionat

Antrenorul Gloriei, Nicolae Manea, s-a declarat satisfăcut doar de ultimele 45 de minute ale meciului câștigat împotriva arădenilor de la UTA. În acest interval, bistrițenii au și revenit pe tabelă după ce la pauză erau conduși și au câștigat grație golului marcat de Curtuiuș.

Manea a declarat că a vrut să bată UTA din mai multe motive, două dintre acestea fiind rezultatul din tur, atunci când au pierdut la Arad, și că nu vroia să fie privit ca un antrenor ce nu-și apără corect șansele.

„A fost un joc bun, mai ales în repriza a doua. În prima parte băieții au fost mai deconectați, e greu să-i motivezi când ai atâtea puncte avans. Nu mai este mobilizarea pe care o ai când ești sub presiunea rezultatului. Sunt mulțumit de repriza a doua, în prima am făcut greșeli în defensivă care ne-au costat. E bine că am avut puterea să revenim. A fost și o revanșă a noastră după eșecul din tur, UTA ne-a produs singura înfrângere anul trecut. Mă bucur că am câștigat, fiindcă apăruseră deja unii care se îndoiau de corectitudinea partidei, lucru care mă deranjează și mă enervează. Chiar și în timpul meciului striga cineva din tribună că e blat. Eu nu sunt cofetar să fac prăjituri și blaturi.

N-aș spune că a fost un joc de nivelul Ligii I. UTA a făcut tot ce a putut, era în foame de puncte, dar Gloria a fost mai stăpână pe ea, am avut o posesie mai bună. I-am zis de mai multe ori lui Jean Pădureanu: Vrei să jucăm frumos și să conducă adversarul cu 2-0? Nu cred că i-ar fi convenit. Rezultatul e tot ce contează. E meritul jucătorilor că promovăm, au înțeles situația grea, au jucat neplătiți, fără prime. Îi felicit”, a comentat Manea, citat de Timp Online

05 May. 2012, 17:10 Campionat
Pe aceeași temă