„Este un succes important pentru toți cei care fac parte din familia Farului”

05 May. 2012, 15:51 Campionat

Extrem de fericit datorită victoriei celei de-a doilea succes obținut în fața propriilor suporteri, antrenorul echipei FC Farul, Ion Barbu a declarat la finalul partidei că rezultatul acestei partide era foarte important pentru moralul echipei și le-a mulțumit tuturor suporterilor care au fost astăzi prezenți în tribune și au susținut echipa din primul până în ultimul minut.

„Este un rezultat foarte important pentru mine, pentru jucători, pentru suporteri și pentru conducere, este un succes important pentru toți cei care fac parte din familia Farului. Jucătorii mei au făcut tot ce au putut pentru a câștiga acest meci și vreau să-I felicit și totodată să le mulțumesc pentru felul în care s-au dăruit pe toată durata partidei. Este un succes foarte important pentru mine mai ales că această victorie a fost obținută în fața unuia dintre foștii mei antrenori, Ion Marin.

Aștept cu încredere meciul de săptămâna viitoare de la Tulcea de unde sper să ne întoarcem cu încă trei puncte. Nu mă interesează dacă o victorie a noastră în fața celor de la Delta ar ajuta pe cei de la Viitorul, singura echipă de care mă interesează pe mine este FC Farul Constanța!” a declarat la finalul meciului antrenorul principal al FC Farul, Ion Barbu.

FC Farul s-a impus astăzi pe teren propriu, scor 2-1, în fața echipei Dinamo II București, rezultat în urma căruia a acumulat 37 de puncte în clasament și a urcat pe locul 7 în clasament.

Sursa: Cuget Liber

05 May. 2012, 15:51 Campionat
Pe aceeași temă