„Este un punct care va conta mult mai târziu!”

26 Mar. 2012, 12:12 Campionat

FC Argeș a terminat la egalitate meciul jucat în deplasare împotriva celor de la Luceafărul Oradea, scor 0 – 0. Chiar dacă înainte de partidă Viorel Dumitrescu se gândea doar la victorie, după meciul de sâmbătă a subliniat că acest punct poate conta foarte mult mai târziu.

„Trebuie să recunoaștem că am primit o replică foarte puternică din partea echipei gazdă. Cei de acolo au fost foarte determinați să facă un meci foarte bun și au pus o mare presiune pe noi, mai ales pe flancuri. Am reușit să facem un joc bun, mai ales la nivelul fundașilor centrali, cei care au avut niște intervenții foarte bune și prompte. Am avut și noi ocaziile noastre, mai ales un gol marcat de noi din poziție regulamentară, dar s-a ridicat fanionul de la margine. Până la urmă nu este un capăt de țară această remiză, pentru că să nu uităm aici au pierdut cei de la Poli. Sunt de părere că este un punct ce va conta foarte mult mai târziu”, a declarat antrenorul echipei FC Argeș, Viorel Dumitrescu.

Cuvinte de laudă pentru portar

La partida cu Luceafărul Oradea, titularul argeșenilor în poartă a fost Dănuț Fundulea. Acesta și-a revenit după accidentare și a fost trimis pe teren din primul minut al jocului de la Oradea. Antrenorul ViorelDumitrescu a fost și el foarte mulțumit de prestația elevului său, declarând: „Fundulea a făcut un meci foarte bun și a arătat că poate fi oricând o soluție viabilă pentru postul de portar. Și-a făcut treaba foarte bine și a reușit să aibă vreo câteva intervenții mai mult decât importante. Asta ne bucură și pe noi pentru că ne arată faptul că ne putem baza pe acest portar în continuare. Un alt capitol la care a stat foarte bine a fost cel al ieșirilor la centrări, ceea ce este mai mult decât de lăudat”, a mai spus Dumitrscu.

Sursa: Ziarul Top
Foto: Bihoreanul

26 Mar. 2012, 12:12 Campionat
Pe aceeași temă