„Este o victorie care va conta enorm pentru moralul lor!”

27 Sep. 2011, 10:11 Campionat
„Este o victorie care va conta** enorm pentru moralul lor!

FC Argeș a obținut o victorie foarte importantă pentru actuala ediție de campionat. Sâmbătă dimineața, jucătorii echipei FC Argeș s-au impus cu scorul de 2-1 pe terenul echipei Juventus București, grație golurilor marcate de către Rover Cârstea și Wallace da Silva. Antrenorul argeșenilor, Viorel Dumitrescu, s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi și a subliniat că a fost o victorie extrem de importantă.

„Am obținut trei puncte foarte importante la capătul unui meci destul de greu. Am început bine jocul și după ce am dominat prima parte a confruntării am reușit să intrăm în avantaj la finalul primelor 45 de minute. În repriza secundă, lucrurile s-au schimbat, asta și după niște decizii luate de arbitrii și aici nu mă refer doar la eliminări, ci și la anumite lovituri libere din preajma careului ce au fost acordate destul de ușor, in opinia lor. După eliminarea lui Ionescu, lucrurile s-au complicat și mai mult, dar până la urmă am dat lovitura la finalul meciului și am obținut trei puncte foarte importante pentru noi.”, a declarat Viorel Dumitrescu, antrenorul principal al echipei FC Argeș.

„Nu mă mulțumeam cu un egal!”

Antrenorul piteștenilor a ținut să sublinieze faptul că un rezultat de egalitate nu l-ar fi mulțumit în meciul cu echipa din București. Iată ce a declarat în acest sens Viorel Dumitrescu: „Pe mine nu mă mulțumea un rezultat de egalitate. Am plecat acolo cu gândul de a obține toate cele trei puncte și până la urmă am reușit să ne îndeplinim acest obiectiv în meciul cu echipa din București. Acest lucru și anume că nu ne mulțumeam cu un egal, a putut să fie observat și la faza celui de-al doilea gol, atunci când deși aveam doi oameni în minus am scăpat pe contraatac, trei singuri cu portarul. Nu este lucru ușor să faci un sprint de 80 de metri în minutul 90.”

Nu este îngrjiorat de eliminări

Viorel Dumitrescu spune că nu este foarte îngrijorat de aceste eliminări, spunând că așa va vedea la lucru toți elevii săi. „Mie îmi place să cred că nu voi avea probleme din cauza acestor eliminări. Așa voi avea ocazia să văd la lucru și ceilalți jucători din lotul nostru. Până la urmă, eliminarea lui Ionescu mi s-a părut una cât de cât justificată. Prima eliminare a lui, cea din Cupa României, a fost una gratuită, dar aceste eliminări nu trebuie să mă sperie înaintea meciului cu Arieșul Turda.”, a declarat, antrenorul principal al echipei FC Argeș.

O victorie importantă pentru moralul băieților

Tehnicianul piteștenilor s-a declarat mulțumit de victoria obținută cu bucureștenii. Acesta a subliniat faptul că acest succes va cântări enorm pentru moralul băieților săi. „Este un succes foarte important pentru noi, fiindcă le va da un moral și mai bun băieților. Aceștia vor avea o încredere și mai mare în forțele lor după acest succes. Este o victorie constructivă pentru noi și acum putem aștepta cu o încredere și mai mare meciurile ce vor urma în această ediție de campionat.”, a declarat Viorel Dumitrescu.

Sursa: Ziarul Top

27 Sep. 2011, 10:11 Campionat
Pe aceeași temă