„Erorile de arbitraj fac diferența”. Sepsi se simte nedreptățită și ea după meciul cu Juventus | VIDEO

Marius ANGHEL 12 Sep. 2016, 16:10 Campionat

Sepsi OSK își continuă seria de rezultate pozitive în Liga 2, echipa din Sfântu Gheorghe ajungând la cinci meciuri fără înfrângere. Sâmbătă, în etapa a 6-a, jucătorii lui Valentin Suciu au remizat fără gol în fața bucureștenilor de la Juventus, una dintre cele mai solide echipe ale campionatului.

După ce runda trecută a trecut la scor de neprezentare de Academica Clinceni, tot pe teren propriu, Sepsi n-a mai reușit sâmbătă să repete isprava și să învingă o altă echipă bună a Ligii 2. Hadnagy și compania au dominat în mare parte jocul cu Juventus și-au creat mai multe ocazii de gol, însă nu l-au putut învinge pe Relu Stoian. Hadnagy (9, 55) și Jakab (20, 22, 41) și Issa (76) au avut situații de a marca pentru gazde, în timp ce bucureștenii lui Daniel Oprița au avut o singură șansă mare de gol în timpul regulamentar, prin Roșca (69).

Final de joc a fost unul încins, cu gol pentru Băjenaru (90+2), însă anulat pentru o poziție de offside, în timp ce și covăsnenii au solicitat penalty la ultima fază, în minutul 90+5, atunci când au reclamat că Hadnagy a fost împins în careu, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.

S-a terminat 0-0 și Sepsi a acumulat 11 puncte și e pe locul 6, în timp ce Juventus are 13 puncte și urcă pe poziția a treia a clasamentului.

La final de joc, Valentin Suciu, antrenorul echipei din Sfântu Gheorghe, era nemulțumit de rezultat și de arbitrajul lui Ionuț Coza (Cernica). „În prima repriză am avut oportunități, am avut ocazii și am avut și jocul mai bun, din păcate nu s-a concretizat cu gol. În repriza a doua s-a echilibrat jocul, a avut și Juventus București mai multe ocazii de a marca. Până la urmă suntem mulțumiți și cu punctul obținut, dar erorile de arbitraj fac diferența, din păcate. Nu punem acum accent pe aspectul acesta, noi trebuia să câștigăm în prima repriză, mă repet, dar pentru publicul din Sfântu Gheorghe era bine dacă în ultimele secunde reușeam să câștigăm dintr-o greșeală a adversarului”, a spus Suciu, citat de stiri.covasnamedia.ro.

Video și foto: Covasna Media

Marius ANGHEL 12 Sep. 2016, 16:10 Campionat
Pe aceeași temă