„Eliminarea lui Cazan mi-a dat planurile peste cap!”

15 Aug. 2009, 14:19 Campionat
„Eliminarea lui Cazan mi-a dat planurile peste cap!

FC Argeș a debutat cu stângul în Liga a doua, echipa dând semen că nu și-a revenit încă după ce a fost retrogradată de Comisia de Disciplină din cauza scandalului de corupție în care este implicat patronul Cornel Penescu.

După înfrângerea în fața FCM Tg Mureș, scor final 1-2 (1-0 Voicu min 66, 1-1 Sfârlea min 67, 1-2 Vancea min 73), antrenorul alb-violeților a declarat că dacă jucătorul său Ioan Cazan nu era eliminate alta putea fi soarta partidei.


„Am veni să jucăm la victorie acest meci pentru că așa era și normal, la pretențiile noastre. Dar, din păcate, totul s-a dat peste cap când a fost eliminat din teren Cazan. Din acel moment am fost nevoit să improvizez… Bălașa nu a jucat astăzi pentru că a fost accidentat. Pe viitor, în măsura în care Bălașa nu se reface iar Cazan va fi suspendat, rămâne de văzut ce voi face cu linia de fund…”
au fost cuvintele lui Ionuț Badea.

Meciul FC Argeș – FCM Tg Mureș 1-2 (0-0), s-a disputat la Rm Vâlcea, deoarece piteștenii au avut terenul suspendat o etapă în urma incidentelor din campionatul trecut de pe teren propriu din meciul cu Dinamo.

 

Articol scris de Alin MARCU
 

15 Aug. 2009, 14:19 Campionat
Pe aceeași temă