El Hasni, reprimit în lot de UTA. Ce a trebuit să facă fundașul pentru ca Păcurar să-l ierte după ce l-a trimis la echipa secundă

Marius ANGHEL 16 Apr. 2019, 17:30 Campionat
El Hasni, reprimit în lot de UTA.** Ce a trebuit să facă fundașul pentru ca Păcurar să-l ierte după ce l-a trimis la echipa secundă

Cu multe absențe în lot, din cauza accidentărilor sau suspendărilor, UTA a revenit, astăzi, asupra deciziei luate la mijlocul săptămânii trecute împotriva fundașului Oualid El Hasni (25 de ani). Francezul de origine tunisiană a fost reprimit în lot după ce a avut o întâlnire cu antrenorul Cristian Păcurar.

El Hasni fusese trimis pe o perioadă nedeterminată la echipa secundă a clubului arădean după ce în meciul cu Pandurii a avut o ieșire necontrolată asupra persoanelor care îi dădeau indicații de pe banca tehnică.

„Băiatul și-a cerut scuze față de mine, de restul staffului și conducere, dar și colegilor săi pe grupul de WhatsApp. Spune că în tensiunea meciului l-a luat valul și că nu se va mai repeta. Am vorbit și cu Sandu Gaica și mi-a spus că s-a comportat ireproșabil în ultimele zile, a respectat toate sarcinile și sancțiunile impuse de noi. Acceptă că a greșit și am decis să-l reintegrăm rapid în echipă. De azi se va antrena din nou cu noi”, a mărturisit, pentru Sport Arad, antrenorul secund al UTA-ei.

După ce n-a prins lotul pentru meciul de la București cu Metaloglobus, joc pierdut cu 3-0, fundașul poate evolua acum împotriva celor de la Chindia. El Hasni venit la UTA în vara lui 2018, după ce ultima dată evoluase la Triestina, în liga a treia din Italia, a evoluat în 18 meciuri pentru echipa arădeană în acest campionat, în 17 dintre ele ca titular. În primele opt jocuri din 2019 fusese integralist.

Sâmbătă, de la ora 13:00, UTA o întâlnește pe teren propriu pe Chindia Târgoviște, a doua clasată din Liga 2. Pentru acest joc, Păcurar îi va avea la dispoziție și pe Cristinel Matei și Paul Copaci, reveniți după suspendare, și se speră ca Șeroni și Kanda să fie apți. Coulibaly, Miculescu și Stahl au șanse mici să joace, fiind accidentați.

Foto: UTA Arad

Marius ANGHEL 16 Apr. 2019, 17:30 Campionat
Pe aceeași temă