Egalul nimănui

24 Mar. 2012, 20:25 Campionat

Cel mai așteptat meci din județul Constanța s-a încheiat nedecis. Viitorul și Farul au încheiat la egalitate, scor 1-1, partida disputată la Ovidiu în cadrul etapei cu numărul 17 din eșalonul secund, a doua a returului.

Disputat pe fundalul sonor al galeriei marinarilor care a cântat neîncetat, meciul a fost tensionat, cum se aștepta. Fiecare dintre cele două combatante a încercat să își depășească condiția, dar în cele din urmă nimeni nu a câștigat.

Oaspeții au venit cu gândul declarat de a câștiga toate cele trei puncte, gând trădat de începutul ultra-ofensiv al alb-albaștrilor. În chiar minutul 2, Ivanovici a centrat perfect pentru Husein al cărui șut s-a oprit însă în Pătulea, atacantul Farului. După o jumătate de oră de joc disputat mai mult la centru terenului, Chițu a avut posibilitatea de a deschide scorul pentru Viitorul. Cursa sa solitară spre poarta lui Curcă s-a încheiat cu un șut puțin pe lângă poartă.

Cu două minute înainte de intrarea la cabine pentru odihnă, tabela s-a schimbat. Lazăr i-a pasat lui Dică, acesta a trimis la rândul său la Rusu care a punctat pentru 1-0.

Repriza secundă s-a desfășurat după același tipar. Ambele echipe s-au anihilat reciproc, ocaziile de gol fiind destul de rare. În minutul 65, Pătulea a reușit să scape singur cu portarul advers pe care l-a executat cu un șut puternic. 1-1 și galeria Farului jubila.

VIITORUL COSNTANȚA – FARUL CONSTANȚA 1-1 (1-0)
V. Rusu (43) / Pătulea (65)

Bolboașă – V. Păcuraru (’87 L. Turcu), I. Larie, A. Lazăr, L. Ștefan – V. Cristocea (cpt.)(’70 Cârstocea), M. Onicaș, V. Crețu – N. Dică, V. Rusu (’62 Benzar), A Chițu
Antrenor: Cătălin Anghel

G. Curcă (cpt.) – L. Dobre, Stegaru, Sipovic, V. Sandu (’62 Sascău) – Ivanovici, I. Pană, Buzea, Husein (’66 A. Paraschiv) – R. Stăncioiu (’54 V. Badea), Pătulea
Antrenor: Viorel Tănase

Articol scris de Cristian BANCIU
Foto: Alexandru RAITA

24 Mar. 2012, 20:25 Campionat
Pe aceeași temă