Egal pentru alții CUM COMENTEZI?

08 Mar. 2009, 23:48 Campionat

Derbyul Ploieștiului s-a încheiat nedecis, doi la doi la capătul unui meci în care Petrolul si FC Ploiești au arătat că au destule atuuri, dar care, din păcate nu se pun în clasament, acolo unde contează doar punctele. Petrolul a pierdut în ultimele minute șansa de a se apropia de prima parte a clasamentului, în timp ce FC Ploiești a ajuns la al cincilea meci consecutiv fără victorie, mult prea puțin pentru o echipă care vizează promovarea.

 

Din păcate pentru gazde, terenul impracticabil și câteva gafe au făcut ca echipa lui Șumudică să fie obligată să alerge după egalare de fiecare dată. Laurențiu Dumitru l-a ridiculizat pe Sandu, marcând un gol și trecându-și în cont o bară. Egalarea a fost adusă de japonezul Seto cu un super gol, scorul la pauză fiind 1-1.

 

În repriza a doua portarul lui FC Ploiești, Popa, i-a făcut cadou o pasă de gol lui Coțan, care a mai îndeplinit doar o formalitate și a adus Petrolul din nou în avantaj. Egalarea a venit în ultimele minute de joc, Mihalache marcând cu capul pentru remiza justă.

 

Un meci al orgoliilor și al evenimentelor neprevăzute, fiecare dintre echipe pierzând câte un jucător important înainte de meci. Astfel, la gazde Miron a acuzat o criză renală, în timp ce căpitanul gazdelor, Marinescu, s-a accidentat la încălzire.

 

VEZI AICI CLASAMENTELE CELOR DOUÂ SERII ALE LIGII A 2-A

 

Articol scris de Marian Dima
 

08 Mar. 2009, 23:48 Campionat
Pe aceeași temă