Edi Iordănescu: „Un meci pe care ni-l doream mai clar l-am transformat într-unul de uzură”

Marius ANGHEL 08 Sep. 2013, 13:33 Campionat
Edi Iordănescu:**

La finalul partidei dintre ASA Târgu Mureș și Metalul Reșița, niciunul dintre cei doi antrenori nu s-a declarat pe deplin mulțumit de evoluția echipei sale.

Parțial, pe Eduard Iordănescu, antrenorul gazdelor, l-a mulțumit obținerea celor trei puncte și dăruirea jucătorilor în teren, mai puțin de felul în care a decurs jocul. „Importante sunt în primul rând cele trei puncte. Mă nemulțumește însă faptul că un meci pe care ni-l doream mai clar l-am transformat într-unul de uzură. Trebuie să ținem totuși cont de faptul că avem o echipă foarte tânără și am început meciul oarecum derutați, parcă nu știau ce să facă la început. Am întâlnit o echipă mai matură și mult mai omogenă, pe care o felicit pentru felul cum a luptat până în ultimul minut. Un alt lucru pozitiv pentru noi, nu am primit nici de această dată gol, lucru care confirmă buna organizare în defensivă. Sunt mulțumit de calitatea individuală a jucătorilor, dar mai avem de lucru la omogenizare și trebuie să intrăm în ritm. Am înscris gol din fază fixă, dar deseori se câștigă meciuri din asemenea faze și lucrăm mult la acest capitol”, a spus Edi Iordănescu.

Referitor la programul dificil pe care îl are echipa sa în următoarele zile, cu deplasări la Sănătatea Cluj, în Cupa României și două consecutive în campionat, la UTA și Satu Mare, acesta s-a arătat optimist. „De mâine trebuie să ne concentrăm pentru partida de marți din Cupa României, unde vrem să ne calificăm. Este un program încărcat și dificil, dar suntem pregătiți să facem față pe două fronturi. Trebuie doar să ne concentrăm, să căpătăm mai multă încredere și să scoatem maximul posibil din fiecare meci”, a completat tehnicianul.

Articol scris de Mihai VEREȘ

Marius ANGHEL 08 Sep. 2013, 13:33 Campionat
Pe aceeași temă