Edi Iordănescu: „Nu meritam să pierdem”

Marius ANGHEL 16 Sep. 2013, 12:33 Campionat
Edi Iordănescu:**

La doua zile de la remiza de la Arad, antrenorul ASA-ului, Edward Iordanescu a decantat primele pareri legat de jocul echipei. „Am mers la Arad pentru 3 puncte, dar in final ne-am ales doar cu unul. Incercam sa scoatem maxim de la orice joc desi suntem o echipa nou formata, lipsita de omogenitate si, sa fim onesti, nexperimentata, din prima varstei.  In schimb, am intalnit o echipa foarte motivata si determinata iar de aici a rezultat un joc foarte echilibrat de cele mai multe ori”, a punctat Iordanescu jr.

Muresenii au egalat la ultima faza a jocului, dupa un penalty executat perfect de Bumba dar si asa Iordanescu crede ca ASA a avut multe momente in care a fost superioara echipei gazda. „Nu a fost un joc cu foarte multe ocazii de poarta, insa cele care au fost, ne-au apartinut in majoritate. UTA  a incercat doar suturi la poarta”, a completat Iordanescu jr.

Chiar daca la finele meciului gazdele au criticat de o maniera dura arbitrajul si penalty-ul din finele partidei, antrenorul muresenilor are si o alta varianta. „Nu vreau sa comentez penalty-ul, deoacere in general evit sa discut asupra lui. Am vazut ca a facut-o cu multa indarjire UTA. Cred ca aradenii uita prea usor cum au marcat golul de 1-0, dintr-un fault clar la Patriche, care a fost impins, apoi i-a fost luata mingea si asa s-a marcat…A fost prima situatie a UTA-ei, abia in min 77, in contextual in care noi am avut momente in care am evoluat cu 5 jucatori Under 21 pe teren, in acelasi timp. Cu siguranta nu meritam sa pierdem jocul!”, a mai adaugat Edi.

4 puncte a facut ASA cu Iordanescu pe banca in primele 2 etape de campionat: 1-0 cu Metalul Resita si 1-1 cu UTA

„Vreau sa felicit echipa gazda pentru combativitate si ii doresc in viitor prezenta pe prima scena fotbalistica pentru ca au un public si un oras ce merita mai mult decat Liga a II-a”
Edi Iordanescu, antrenor ASA Târgu Mures

Articol scris de Nicolae Festila

Marius ANGHEL 16 Sep. 2013, 12:33 Campionat
Pe aceeași temă