Echipa lui Bondrea a surclasat și Argeșul

20 Nov. 2011, 22:47 Campionat

Marian Bondrea a bifat al doilea rezultat consecutiv de 3-0 și a apropiat Gaz Metan la două puncte de podium. Toate cele trei goluri au fost marcate prin loviturile de cap ale lui Ionuț Mitroi (36, 61) și Milan Mitic (83). Deși n-a semnat contractul cu echipa severineană, pe care o pregătește de două săptămâni, Bondrea a încercat să urmărească meciul cu FC Argeș de la nivelul gazonului și a stat în picioare, lângă banca de rezerve a gazdelor.

Încă din startul meciului, arbitrul de rezervă Eduard Constantinescu a sesizat că antrenorul craiovean nu era trecut pe foaia de joc și l-a trimis în tribună. Astfel, Bondrea a văzut de la oficială faza din minutul 13, când Boroiban a vrut să-l dribleze pe portarul advers, ieșit în întâmpinare, însă Croitoru a agățat mingea cu mâna, în afara careului, și a fost eliminat. Peste 11 minute, Bițiș a părăsit terenul accidentat, iar în locul lui a fost introdus Mitroi.

Bondrea a mutat din nou inspirat

La fel ca în partida de la Deva, când Boroiban a intrat pe teren pe parcursul meciului și a marcat o dublă, și nou-intratul Mitroi a izbutit să puncteze în două rânduri. Mijlocașul craiovean a înscris cu capul, din centrările lui Boroiban și Olah. Tot Olah a centrat și pentru golul lui Mitic.

„O victorie muncită, care vine după un efort maxim al jucătorilor și după faze pe care le-am lucrat la antrenament. Atât eu cât și domnul profesor (n.r. – Marian Bondrea) ne bucurăm că jucătorii au înțeles ceea ce vrem de la ei. Moralul echipei e acum bun, băieții și-au recăpătat încrederea. Eu mă bucur că am rămas uniți, după cum am zis și la finalul meciului pierdut cu Chindia. Unitatea de grup e foarte importantă. Parcă ne pare rău că se termină campionatul. Mai avem un meci din tur și sper să venim cu cele trei puncte și de la Juventus București. Mai avem de recuperat la adevăr. Prefer să nu mai vorbesc de obiective, de locuri, ci să luăm meci cu meci și la final să tragem linie”, a spus „secundul” Florin Pârvu, trecut antrenor principal în acte la Gaz Metan.

„După cartonașul roșu, echipa mea a căzut psihic. Altul ar fi fost rezultatul, dacă nu jucam în inferioritate numerică aproape tot meciul. Noi avem aceeași jucători, care anul trecut au terminat campionatul pe 13. Avem o echipă tânără, iar lipsa de experiență și-a spus cuvântul după cartonașul roșu. În lotul nostru sunt jucători de 18, 19 sau 20 de ani”, a replicat antrenorul secund al oaspeților, Valentin Ivan.

articol și foto de Mircea OGLINDOIU

20 Nov. 2011, 22:47 Campionat
Pe aceeași temă