Echipă de Liga 2 cu președinte de „județ”! Daniel Acatrinei, la un pas de demitere de la Miroslava

Echipă de Liga 2 cu președinte de

Știința Miroslava a fost marea surpriză a Ligii a 3-a în sezonul trecut, clubul din comuna ieșeană reușind promovarea după o luptă strânsă cu mult mai puternicele formații AFK Csikszereda Miercurea Ciuc și AFC Hărman. Dacă echipa a progresat an de an, ajungând în premieră până în al doilea eșalon, nu același lucru se poate spune și despre președintele Daniel Acatrinei, care a rămas, cel puțin prin atitudinea sa, la nivelul ligii a treia sau chiar mai jos.

Acesta are grave probleme de comunicare. Și nu doar cu presa, ci chiar și cu propriii colegi de la club, de la jucători și până la stafful tehnic. Nu puțini au fost cei care s-au plâns de atitudinea lui Acatrinei în ultimii ani, iar multe persoane care au părăsit clubul au anunțat că au decis să facă acest pas după conflicte cu președintele executiv Acatrinei.

De la promovarea echipei în liga a doua, Acatrinei este foarte greu de găsit. Foarte rar comunică cu mass-media, dar nici cu cei din club nu o face mai frecvent. Cu siguranță este mult mai ocupat la acest nivel, dar, chiar și așa, atitudinea șefului clubului din Miroslava nu este scuzabilă.

Ar putea fi demis

Surse din cadrul clubului spun că Acatrinei este cel mai dificil om din club, și asta tocmai din cauza lipsei de comunicare. Iar acest lucru a ajuns și la urechile primarului Dan Niță, cel care are ultimul cuvânt la club. Din câte se pare, zilele lui Acatrinei în fruntea clubului sunt numărate, edilul nemaitolerând lipsa de implicare a actualului președinte.

„Nu se poate colabora cu el. Cât am lucrat acolo, a fost un calvar să lucrez cu dânsul”, a declarat un fost angajat al clubului din Miroslava, acesta fiind completat de către un alt component al staffului, sub protecția anonimatului: „Așa se comportă cu toată lumea. E stilul lui și nu vrea să înțeleagă că liga a doua e la un alt nivel decât a treia”.

În plus, imaginea clubului ieșean a avut de suferit și din punct de vedere al imaginii după promovarea în Liga 2. Site-ul clubului nu mai este actualizat, la fel și pagina de facebook oficială, lucru care nu se întâmpla în perioada celor doi ani în care echipa a activat în Liga 3. Știința era în acea perioadă una dintre puținele echipe din toată Liga 3 care avea grijă de imaginea ei. Acum e aproape într-un anonimat.

În altă ordine de idei, Știința Miroslava ocupă penultimul loc în clasamentul Ligii 2 după primele șase etape, cu 4 puncte. Până acum a înregistrat o victorie (2-1 cu Metaloglobus București), un egal (4-4 cu Dacia Unirea Brăila) și patru înfrângeri (1-2 la ASA Târgu Mureș, 0-3 la FC Argeș, 0-9 cu Chindia Târgoviște și 1-2 cu Academica Clinceni), având un golaveraj dezastruos: 8-21. În etapa a 7-a, Știința joacă sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare la CS Mioveni.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă