Oficialii Științei Miroslava, optimiști înaintea meciului cu Dunărea Călărași, cea mai în formă echipă din campionat. „Nu mergem acolo victime sigure, putem realiza o surpriză”

La câteva zile după calificarea în premieră în 16-imile Cupei României, Știința Miroslava va avea o deplasare infernală în campionat, pe terenul Dunării Călărași, cea mai în formă echipă din eșalonul secund. Echipa lui Dan Alexa vine după șapte victorii consecutive și ocupă locul 2 în clasament, cu 22 de puncte, fiind la trei lungimi în spatele liderului AFC Hermannstadt.

Chiar dacă gazdele pornesc cu prima șansă, ieșenii cred în șansa lor și speră să plece neînvinși de la Călărași. Știința a câștigat ambele meciuri din acest sezon în deplasare, este neînvinsă de trei meciuri, iar în ultimele două nu a primit gol, parcurs ce ridică nota de optimist în vestiarul echipei din Miroslava.

Antrenorul Cristian Ungureanu speră ca elevii săi să trateze meciul cu maximă seriozitate și crede că dacă nu vor mai comite greșelile din meciurile anterioare pot obține un rezultat bun în sudul țării.

„Va fi un meci foarte greu, întâlnim o echipă puternică, dar mergem să ne jucăm șansa și să obținem un rezultat bun. Suntem neînvinși de trei meciuri, nu am primit gol în ultimele două, suntem pe un drum bun și sper să confirmăm în această deplasare parcursul bun din ultima perioadă”, a declarat antrenorul Științei, Cristi Ungureanu.

Sfatul președintelui Acatrinei pentru jucători

La rândul său, președintele Daniel Acatrinei este convins că jucătorii Științei pot realiza o surpriză pe terenul Dunării Călărași, dacă se vor autodepăși.

„Va fi un meci foarte greu, dar moralul nostru este bun după victoria din Cupa României. Mergem la Călărași să facem o figură frumoasă și, de ce nu, să obținem un rezultat bun. Chiar dacă gazdele au șapte victorii consecutive, nu mergem acolo ca victime sigure. Dacă băieții vor trata meciul cu maturitate și ambiție, dacă se vor autodepăși, putem realiza surpriza”, a declarat Daniel Acatrinei, care nu are preferințe la tragerea la sorți a Cupei României: „Felicit echipa pentru determinarea din meciul de la Focșani, mă bucur că au tratat meciul cu maximă seriozitate. Este un rezultat de moral, care ne dă încredere pentru meciurile din campionat. Nu am preferințe la tragere, dar mi-aș dori un adversar de care să putem trece. Va fi o șansă unică pentru jucătorii noștri de a juca cu o echipă de primă ligă. Pot fi văzuți de echipe din primul eșalon, pot intra în vederile unor antrenori, sper să profite de această șansă și să facă un meci mare, indiferent de adversar. Important este să nu se mulțumească cu puțin și să profite de aceste ocazii care le pot schimba viitorul fotbalistic”.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă