„E un meci antrenant cu Măciuca, să nu îl numim derby”

Mihai Andries 11 Oct. 2012, 17:40 Campionat
„E un meci antrenant cu Măciuca,** să nu îl numim derby

Vali Velcea pregătește meciul lui ACS Poli Timișoara din deplasare, cu Damila Măciuca, de sâmbătă (ora 11). E un meci despre care puțini anticipau că va fi un derby de clasament.

„Ne aflăm la o distanță mică de puncte, e un meci antrenant, dar hai să nu îl numim derby. Nu știu dacă între noi și Măciuca se poate spune că există rivalitate. În acest moment, sunt o contracandidată a noastră. Cred că se vor bate trei-patru echipe până la finalul turului. După aceea, vom vedea ce va fi, poate facem și noi transferuri. Sunt cele două echipe de deasupra noastră, noi și Târgu Mureș. UTA nu cred că mai poate reveni”, a spus Velcea despre meciul de sâmbătă.
Antrenorul bănățenilor este îngrijorat din cauza unor probleme de ordin medical din lotul echipei sale. În schimb, niciun jucător de la ACS Poli nu este suspendat pentru acest meci.

„Ne așteaptă un meci la fel de important ca și cele care au trecut și ca și cele care au vor veni. Întâlnim o surpriză a acestui campionat, care confirmă evoluțiile bune. Au echipă organizată, de luat în seamă, un antrenor care muncește și are liniște. E bine că suntem într-o formă sportivă bună, trebuie să continuăm în același ritm. Sunt ușoare probleme la Nohai, care simte dureri musculare, la fel și Boldea și Goge, care se resimt după ultima etapă”, a declarat tehnicianul timișorean.
Velcea spune că se gândește numai la victorie înaintea acestei deplasări. „Un rezultat pozitiv înseamnă victoria. Nu consider un rezultat bun egalul, nici azi, nici mâine, nici poimâine, decât poate după meci. Să avem răbdare, pentru că acum o lună și jumătate nu existam”, a afirmat antrenorul lui ACS Poli.

Articol scris de Radu FAUR
Foto de Marius ANGHEL

Mihai Andries 11 Oct. 2012, 17:40 Campionat
Pe aceeași temă