„E o prostie toată această situație, iar noi, jucătorii, suntem luați de proști”. Unul dintre jucătorii Pâncotei spune ce-i mai poate motiva să intre pe teren din următoarea etapă

Marius ANGHEL 15 Aug. 2016, 12:41 Campionat

La 21 de ani, Cosmin Farcaș este liderul de vârstă al echipei pâncotane ce are un golaveraj umilitor, 0-23, după primele două runde de Liga a 2-a.

Inclusiv mijlocașul de bandă recunoaște că el și colegii săi sunt „carne de tun” și chiar: „E o prostie toată această situație, iar noi, jucătorii, suntem luați de proști. Dar, probabil, cel puțin eu nu mai intru pe teren de săptămâna viitoare dacă nu voi fi plătit. Doar banii, mai precis posibilitatea de a ne lua restanțele, ne mai motivează să ne prezentăm la meciuri. Dar, după cum vedeți, fără antrenor, pregătire și câțiva jucători cu experiență nu avem nicio șansă împotriva nimănui. Vă spun sincer că, având trei-patru jucători cu știința jocului, altfel s-ar fi pus problema și în acest meci. Măcar dacă îi aveam pe Dragalina sau Issa la mijlocul terenului, ca să vorbesc doar despre doi dintre foștii mei colegi. Echipa din Sfântu Gheorghe era de bătut, dar numai cu copii e greu”, spune Farcaș.

Pe de altă parte, ca și celelalte persoane din anturajul echipei, fotbalistul crescut de Sandu Gaica la UTA și trecut și pe Universitatea Craiova a aflat de posibilitatea sosirii la Pâncota a câtorva jucători străini, brazilieni, nigerieni, dar și alte naționalități. „Așa, din informațiile ce ajung și pe la noi, am înțeles că va fi bine la Pâncota, dar, personal, nu cred până nu văd. Am auzit și eu că vin jucători din alte țări, dar și din Liga a 4-a, trei-patru, dar ceva concret nu știm”, a adăugat Farcaș.

Sâmbătă, în etapa a doua a noului sezon al Ligii 2, Șoimii Pâncota a pierdut cu 7-0 meciul de la Șiria, considerat pe teren propriu, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. În prima rundă, aceiași jucători cedau cu 16-0 la CS Afumați.

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 15 Aug. 2016, 12:41 Campionat
Pe aceeași temă