După patru meciuri fără înfrângere, Lincar a dus CSM-ul pe locul trei

Adrian MUJEA, Mihai Andries 18 May. 2014, 11:23 Campionat

CSM Rm.Vâlcea a câștigat sâmbătă, 1-0 în Zăvoi cu Gloria Bistrița și echipa lui Eric Lincar a urcat pe ultimul loc al podiumului. Unicul gol s-a marcat în minutul 15, când portarul Gloriei, Albuț l-a acroșat pe Crețu și centralul Adrian Cojocaru din Galați a dictat penalty. Adrian Codin a înscris cu un șut puternic și a deschis scorul.

„A bătut tot căpcăunul care trebuia să bată și jocul trecut, cu Craiova, dar atunci nu a vrut, dacă nu vrea să îl fac fotbalist și să îl vând la Liga I, treaba lui a fost replica savuroasă a antrenorului Lincar, la finalul jocului.

Gloria a lăsat o impresie foarte plăcută în Zăvoi, a jucat un fotbal de calitate și a pus probleme mari. În minutul 42, după o lovitură liberă din partea dreaptă,  O.Bucur a reluat cu capul în transversală. În repriza secundă, Bistrița a dominat și a căutat cu încăpățânare egalarea, dar s-a lovit de  defensiva excelentă a vâlcenilor. Din minutul 70, Bistrița a rămas în inferioritate, după ce Hlinca l-a lovit în alergare cu cotul pe Codin, infracțiune semnalizată de tușierul Orbuleț, iar centralul a arătat direct cartonaș roșu. Chiar și în superioritate, Vâlcea a stat la cutie și a avut emoții până la fluierul final.

CSM RÂMNICU VÂLCEA – GLORIA BISTRIȚA 1-0 (1-0) Codin 15 – pen

CSM: Matache – Deaconescu, I. Stoica (cpt.), Pîrvulescu, Briceag – L. Todea (Lircă 46), Cîrstoiu, Geantă – Ad. Popa, A. Crețu (D. Iancu 54), Codin (Ov. Popescu 71). Antrenor: Erik Lincar

Gloria: Albuț (cpt.) – Budăcan, D. Matei, Hlinca, Țârcă – Nalați – C. Roșu (C. Bucur 46), O. Bucur, Feher (Al. Pop 78), M. Chițu (Chibulcutean 73) – Brumă. Antrenor: Cristian Coroian
Eliminat: Hlinca 70

Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galați); Asistenți: Mircea Orbuleț (București) și Alexandru Cerei (Cluj-Napoca)
Stadion Municipal, spectatori 800

Articol scris de Adi GEORGESCU
Foto de Dan LIXANDRU
 

Adrian MUJEA, Mihai Andries 18 May. 2014, 11:23 Campionat
Pe aceeași temă