După operație, Zaluschi nu știa cât de gravă a fost accidentarea: „Pot juca miercuri?”

Mihai Andries 22 Mar. 2014, 19:58 Campionat
După operație, Zaluschi nu știa** cât de gravă a fost accidentarea:

Fotbalistul care a suferit o triplă fractură craniană, în timpul partidei Gloria – UTA, a fost operat în această dimineață. După o intervenție chirurgicală care a durat mai bine de 4 ore, Zaluschi și-a revenit din anestezie și a comunicat cu apropiații săi.

„La ora 9 a intrat în operație și la ora 1 fără ceva a ieșit. Am vorbit cu el după operație și m-a recunoscut. A știut ce s-a întâmplat, a știut și că a dat gol. M-a întrebat dacă îl las să joace miercuri cu Mioveniul pentru că el nu știe cât de gravă a fost operația. I s-a introdus o placă de titan, care să-i susțină placa craniană. Are 3 fracturi de craniu și au fost bucăți de os care îi apăsau pe creier. Au trebuit și acestea extirpate”, a povestit Adrian Marțian, patronul formației UTA.

Chivu a pățit la fel

Marțian e încrezător că se va baza în continuare pe jucătorul său. „După ce am vorbit cu el sunt optimist că o să treacă peste acest moment. Poate să revină și îl așteptăm pentru noi. După 7-8 zile va fi externat și apoi depinde de el cât de repede va reveni. Sunt mulți jucători care au suferit accidentări similare și joacă acum cu cască. Chivu, Cech sau Astafei au pățit la fel”, spune patronul arădenilor.

Și impresarul Cristea Opria este optimist: „Sper să revină pentru că este un jucător tânăr. A fost conștient tot timpul și asta este bine”.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
Foto Timp Online

Mihai Andries 22 Mar. 2014, 19:58 Campionat
Pe aceeași temă