Dunărea Călărași, umilită la Sfântu Gheorghe. „Nu înțeleg ce s-a întâmplat în repriza a doua”

Marius ANGHEL 22 Sep. 2016, 15:18 Campionat
Dunărea Călărași, umilită la Sfântu Gheorghe.**

După trei meciuri consecutive în care a luat puncte, Dunărea Călărași a fost trântită la pământ, miercuri, în etapa intermediară a Ligii 2. La Sfântu Gheorghe, progresul în joc văzut în ultimele runde de antrenorul Adrian Mihalcea la elevii săi a fost dat uitării după ce Sepsi i-a administrat o înfrângere la scor de neprezentare. Dunărea a rezistat fără gol 50 de minute în Covasna, ca după golul lui Attila Hadnagy să devină o victimă sigură. Daniel Ene (60) și din nou Attila Hadnagy (80) au înscris apoi în poarta lui Cezar Lungu pentru un succes cu 3-0 al celor de la Sepsi.

Ajunsă la a treia înfrângere în opt meciuri, Dunărea Călărași și-a stricat și golaverajul la Sfântu Gheorghe. Echipa lui Mihalcea are 9 goluri marcate și tot atâtea primite și se clasează pe locul 12 în clasament, la 10 puncte în spatele liderului Chindia Târgoviște.

Președintele Dunării, Constantin Ștefan, spune că meciul a fost echilibrat în prima repriză, însă în partea a doua „galben-albaștrii” au cedat terenul. „Consider că prima parte a fost mai echilibrată. Ne-am creat și noi două ocazii de gol. Nu înțeleg ce s-a întâmplat în repriza a doua, când am încasat și trei goluri. E adevărat că și jucătorii gazdă au fost mai incisivi. E un rezultat care nu ne onorează”, a spus Ștefan pentru site-ul oficial al Dunării.

Duminică, de la ora 13:00, Dunărea întâlnește la Călărași un adversar și mai greu, pe Juventus București, a doua clasată din Liga 2. „Urmează partida cu Juventus București, un adversar dificil, dar pe care va trebui să-l învingem. Avem nevoie de victorie și sper ca toată lumea să se mobilizeze. Să uităm de eșecul de la Sfântu Gheorghe și să ne revanșăm în fața suporterilor duminică”, a mai spus Ștefan.

În meciul cu Sepsi, Adrian Mihalcea a folosit următorii jucători: C. Lungu (cpt.) – Ibrian, Bg. Panait, Bg. Șandru, D. Barna – S. Matei (M. Ștefan ’59), Preoteasa, Bg. Danciu (Țenea ’51), Kanda (Licu ’73) – Ciocâlteu, Dobra. Rezerve neutilizate: Gab. Popa – Ov. Popescu, Sil. Ilie, Dincă.

Foto: FB Sepsi OSK

Marius ANGHEL 22 Sep. 2016, 15:18 Campionat
Pe aceeași temă