Dunărea Călărași a legitimat al treilea stranier. Un fundaș cu dublă cetățenie, senegaleză și franceză, a venit din Belgia la echipa lui Alexa

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 29 Sep. 2017, 15:21 Campionat

Dunărea Călărași a mai legitimat în această săptămână un stranier și a ajuns la trei jucători de altă naționalitate în lot.

Clubul de pe locul 2 din Liga 2 s-a decis în această săptămână să-l păstreze în lot și pe Aboubacar Gassama (23 de ani), un jucător cu dublă naționalitate, senegaleză și franceză. Născut pe 27 aprilie 1994, la Saintes, o comună din sud-estul Franței, Gassama (1,89 m – jucător de picior drept) evoluează ca fundaș central, dar și ca mijlocaș defensiv. A început fotbalul în Hexagon, la Rennes B, iar din iulie 2016, timp de un an a jucat în liga a 3-a belgiană, la Racing Club Mechelen (1 gol și 4 assisturi).

Aboubacar Gassama a semnat un contract valabil până în 2019 cu Dunărea.

„Sper să ne ajute în defensivă. Îi urăm un bun venit la Călărași, și-l așteptăm pe teren cât mai repede”, a declarat președintele Dunării, Florin Brișan.

Aboubacar Gassama e al treilea jucător stranier pe care Dunărea Călărași l-a legitimat pentru acest sezon, după gabonezul-francez Gaëtan Michel Yann Kouakou (Missi Mezu) și portughezul Andre Filipe Rebelo Mesquita, ambii atacanți. Missi Mezu a jucat în trei meciuri pentru Dunărea și a înscris o dată, în timp ce al doilea nu a evoluat în nicio partidă.

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 29 Sep. 2017, 15:21 Campionat
Pe aceeași temă