Dună: „Nu am înțeles eliminarea lui Luca”

Mihai Andries 14 May. 2013, 22:50 Campionat
Dună:**

Unirea Slobozia a suferit la Galați a cincea înfrângere din acest retur. De data aceasta însă, nemulțumirile ialomițenilor cu privire la arbitraj  au ieșit la suprafață, chiar dacă tonul folosit de diriguitorii Unirii a fost unul lipsit de aciditate, atipic pentru fotbalul românesc în astfel de situații. Decizia cea mai contestată a fost eliminarea lui Marin Luca, fază care a dezechilibrat raportul de forțe încă din minutul 2.

„Ceva a fost acolo, însă astfel de momente se petrec des în fazele fixe. Părerea mea este că Luca merita cel mult un cartonaș galben”, ne-a declarat președintele Unirii,Constantin Prepeliță.

Antrenorul Marin Dună a adăugat: „Nu am înțeles de ce a fost eliminat Luca și, mai mult, se pare că nici reprezentanții echipei gazdă nu și-au explicat această decizie. Totodată, cred că se putea acorda penalty la intervenția asupra lui Stelian Stan petrecută în careul gălățean undeva prin minutul 20. Una peste alta, cred că, dacă rămâneam 11, plecam de la Galați cu cel puțin un punct. Chiar și în inferioritate am echilibrat jocul și ne-am creat ocazii. Este foarte greu totuși să reziști un meci întreg în 10 oameni pe o asemenea căldură.”

 

Articol scris de Daniel GHEORGHE

Mihai Andries 14 May. 2013, 22:50 Campionat
Pe aceeași temă