Dulcea trage concluziile după înfrângerea de la Vâlcea: „Ne lipsește un lider”

Marius ANGHEL 18 Mar. 2013, 15:19 Campionat
Dulcea trage concluziile după înfrângerea de la Vâlcea:**

Adrian Dulcea, secundul de la FC Argeș, a tras concluziile după înfrângerea de la Vâlcea: „A fost o par­tidă în care gazdele ne-au lăsat să credem că noi suntem cei care con­trolăm jocul, că deținem contro­lul, dar ne-au prins pe contraatac de câte­va ori, iar pe o astfel de fază ne-au și dat gol. Suferim în continuare din punct de vedere al experienței și al răb­dării pe care ar trebui să le avem în faza de construcție a atacurilor. De aseme­nea, ne lipsește un lider atât în teren, cât și în vestiar. Victoria în jocul de la Vâlcea ne era atât de necesară, mai ales pentru că noi vom sta sâmbătă, iar apoi urmează jocul cu FCM Târgu Mureș”.

Rover Cârstea, doar spectator

În lotul pe care Iulian Crivac l-a deplasat la Vâlcea s-a regăsit și atacantul Rover Cârstea. Fotbalistul alb-violet nu a fost trecut pe foaia de joc, însă a mers în această deplasare pentru a face un antrenament înainte de meci pe terenul vâlcenilor. Rover a urmărit confruntarea din Zăvoi din postura de specta­tor, iar antrenorul Iulian Crivac spune că jucătorul nu este încă pregătit pentru un meci oficial după operația la ligamente de acum 6 luni.        

Amical cu Astra Giurgiu

FC Argeș vrea să profite din plin de faptul că la sfârșitul acestei săptămâni nu va juca în campionat și vrea să umple acest gol cu un meci. Piteștenii vor întâlni sâmbătă, de la ora 12, pe terenul central al complexului Nicolae Dobrin, pe Astra Giurgiu, revelația Ligii I, care după 23 de etape ocupă locul 2 în clasament. Echipa din Giurgiu nu va juca nici ea în week-end, pentru că prima ligă ia o pauză din cauza echipei naționale a României, care va juca cu Ungaria în preliminariile Campionatului European.

Sursa: Curierul Zilei

Foto: Dan Lixandru

Marius ANGHEL 18 Mar. 2013, 15:19 Campionat
Pe aceeași temă