Duelul echipelor „homeless”! ACS Poli merge cu încredere în deplasarea de la SSC Farul. Ganea: „Cred că vom câștiga acest meci”

Anda DELIU, Marius ANGHEL 02 Aug. 2018, 16:24 Campionat
Duelul echipelor

Prima etapă a ligii secunde aduce față în față două echipe care s-au confruntat cu problema evacuării din propriul stadion. ACS Poli nu mai poate face antrenamentele utilizând vestiarele de la Stadionul „Dan Păltinișanu”, în timp ce Farul nu mai poate nici măcar juca pe arena principală din Constanța.

Timișorenii au avut o săptămână cu peripeții la antrenamente, iar dobrogenii au primit în ultima clipă sprijinul lui Gheorghe Hagi, astfel că meciul se va putea juca la Ovidiu, sâmbătă, de la ora 13:00.

Farul a avut mari probleme, dar a adus jucători precum Robert Licu sau Georgian Păun. Ionel Ganea spune că adversarul poate fi periculos, deși nu a avut parte de o perioadă de pregătire prea liniștită. „Farul este o echipă de tradiție. Le transmit felicitări pentru că au reușit să promoveze în Liga a 2-a. Nu cred că va fi un meci ușor pentru noi, chiar dacă ei sunt în aceeași situație ca și noi. Pentru mine sunt importante cele trei puncte și să câștigăm meciul de la Constanța. Au ceva jucători. Echipa s-a pregătit destul de bine. Jucătorii s-au pregătit foarte bine. Eu cred că vom câștiga acest meci, am mare încredere în băieți. Problema stadionului mă interesează mai puțin. Îi mulțumim lui Gică pentru sprijin, cunosc destul de bine zona, terenul este destul de bun”, a punctat Ganea.

Vestiare cu schimbul și deplasare din două etape

Săptămâna aceasta, ACS Poli s-a antrenat pe terenurile din spatele Stadionului „Dan Păltinișanu”. De schimbat, jucătorii au făcut-o fie în containerele de fier pentru juniori, fie la Liceul cu Program Sportiv Banatul de peste drum. Primăria a oferit alternativă clubului bazele sportive Eelctrica sau Colterm, gratuit, dar clubul refuză să meargă acolo. Cât despre deplasarea la Farul, timișorenii au plecat joi la prânz și vor înnopta la Tărlungeni, urmând ca vineri să continue drumul până la malul mării.

Ovidiu Petre spune că jucătorii sunt motivați. „Întâlnim o echipă așa cu semnul întrebării, dar nu contează. Noi suntem pregătiți pentru orice tip de meci și cu probleme și fără. Mergem încrezători că vom obține un rezultat bun. Ne gândim numai la victorie și sperăm să obținem un joc foarte bun. Probleme sunt peste tot, nu numai la noi. Dar băieții au mai avut. Sper să fie concentrați, să dea tot ce au mai bun din ei”, a precizat managerul sportiv.

Jucătorii mai speră că situația poate reveni la normal

Cristian Melinte speră că se va ajunge la o situație normală cu antrenamentele. „Este prima etapă. Tot timpul începutul este greu. Eu unul nu știu nimic despre această echipă, doar ce am citit prin ziare că și ei au probleme. Dar noi nu trebuie să ne gândim la problemele altora pentru că avem noi probleme foarte mari și în primul rând trebuie să ne rezolvam noi problemele. Eu sper să ne întoarcem cu cele trei puncte. Este foarte important să începem bine pentru că atunci vor începe și lucrurile să se desfășoare în favoarea noastră. În cantonament am avut condiții foarte bune, problema a fost când ne-am întors acasă și am fost evacuați de la vestiare. Este un lucru foarte neplăcut pentru că nu te simți fotbalist când te schimbi la containere, apoi în altă parte. Eu sper să se rezolve aceste probleme, nu țin de noi, dar sper ca cei din conducere să le rezolve pentru că nu e normal să ne plinbăm în fiecare zi”, a precizat Melinte.

Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 13:00, și va fi televizată.

Articol scris de Anda DELIU

Anda DELIU, Marius ANGHEL 02 Aug. 2018, 16:24 Campionat
Pe aceeași temă