Dragalina: „Ne-a lipsit agresivitatea”

07 Nov. 2011, 13:07 Campionat
Dragalina:** „Ne-a lipsit agresivitatea

Dezamăgire în tabăra celor de la FC Olt Slatina la capătul întâlnirii cu Juventus București, încheiată cu o remiză albă. Căpitanul de echipă al grupării alb-vișinii, Dragoș Dragalina, crede că lipsa agresivității în joc i-a privat de cele trei puncte.

Căpitanul de echipă al celor de la FC Olt Slatina, Dragoș Dragalina, consideră că lipsa atitudinii a dus la semieșecul înregistrat cu Juventus București. Deși și-au dorit cu ardoare victoria, jocul alb-vișiniilor nu a fost pe măsura așteptărilor. Atacantul nu și-a putut explica ce a dus la blocajul psihic, însă este conștient că nu au reușit să pună în aplicare sarcinile trasate de antrenor.

„În primul rând cred că ne-a lipsit agresivitatea care ne caracterizează, nu știu, nu am avut răutatea aia a noastră. Cred că acesta a fost principalul motiv. Nu este vorba despre presiune, nu pot să-mi explic de ce, pur și simplu nu ne-a ieșit jocul, ceea ce ne-a cerut antrenorul și din păcate n-am reușit să câștigăm. Mergem mai departe, mai sunt multe etape, nu este nimic pierdut. Mergem să recuperăm punctele la Turda. Nu comentez arbitrajul”, a declarat, dezamăgit, la finalul întâlnirii cu Juventus București, Dragoș Dragalina.

07 Nov. 2011, 13:07 Campionat
Pe aceeași temă