Dragalina a preferat să rămână la Severin!

Marius ANGHEL 05 Sep. 2012, 13:30 Seria 2
Dragalina** a preferat să rămână la Severin!

Transferat în vară la CS Turnu Severin, Dragoș Dragalina nu a evoluat niciun minut pentru formația mehedințeană, în Liga I.

Mijlocașul ofensiv a fost anunțat de conducerea clubului de la malul Dunării că noul tehnician, italianul Nicolo Napoli, nu va conta pe serviciile lui. Jucătorul ar fi putut reveni la FC Olt Slatina, însă potrivit spuselor antrenorului Dan Oprescu, acesta a preferat să rămână la Severin.

„Am vrut să-l aducem înapoi pe Dragalina, dar a preferat să rămână la Severin până în iarnă”, a precizat antrenorul grupării FC Olt Slatina.

În sezonul trecut, Dragoș Dragalina a fost principalul marcator al echipei aflate sub comanda lui Oprescu.

Corcoveanu, diagnosticat cu leziune de menisc

Cât privește lotul echipei slătinene, mijlocașul Ninel Corcoveanu este în continuare accidentat. În urma analizelor efectuate la Craiova, jucătorul sosit în această vară de la Gloria Buzău a fost diagnosticat cu leziune de menisc. Mijlocașului i-a fost recomandat repaus total.

„Corcoveanu este indisponibil pentru meciul cu Voința Sibiu. Are o leziune de menisc, este posibil să fie nevoie să facă o artroscopie”, a precizat antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

Cu probleme medicale se mai confruntă și jucătorul de bandă stânga, Flavius Cuedan, diagnosticat cu viroză.

Sursa: Gazeta Nouă

Marius ANGHEL 05 Sep. 2012, 13:30 Seria 2
Pe aceeași temă