„Alro nu pleacă cu prima șansă în meciul cu noi”

06 Mar. 2012, 14:43 Seria 2

Cotată cu șansa a doua în confruntarea cu Alro, FC Olt a furnizat surpriza, în tur, impunându-se prin „dubla” semnată de Dragalina. Derby-ul de pe stadionul 1 Mai se anunță unul al revanșei pentru aluminiști. Jucătorul decisiv în meciul de la Piatra-Olt, Dragoș Dragalina nu vede Alro favorită.

Mai puțin de două săptămâni au mai rămas până la confruntarea așteptată cu mare interes de iubitorii fotbalului de la malul Oltului. În runda inaugurală, Alro Slatina, pretendentă la promovare, primește vizita grupării pregătite de Dan Oprescu, FC Olt, echipă al cărei obiectiv este supraviețuirea. Omul decisiv în manșa tur, Dragoș Dragalina, atacantul aducând victoria alb-vișiniilor cu scorul de 2-1, consideră că derby-ul este deschis oricărui rezultat.

„Toată lumea spune că nu este un meci special, eu cred că este, fiecare își dorește punctele puse în joc. Eu zic că Alro nu pleacă cu prima șansă în meciul cu noi, partida începe de la 0-0, cred că putem scoate punct sau puncte. Nu cred că ar trebui să se teamă Alro de mine, ci de echipă. Îmi doresc în primul rând să câștigăm, este mult mai importantă victoria, decât evoluția unui jucător. Cred că va fi o atmosferă frumoasă, va veni multă lume, iar când tribunele sunt pline te mobilizez foarte bine”, a declarat Dragalina.

„În săptămâna premergătoare jocului vom ști ce avem de făcut”

Atacantul celor de la FC Olt Slatina Dragoș Dragalina a precizat că nu au urmărit deocamdată niciun joc al celor de la Alro, însă în săptămâna dinaintea partidei adversarul va fi studiat.

„Încă nu i-am urmărit, nea Dan i-a văzut, dar probabil în săptămâna premergătoare jocului vom ști tot ce avem de făcut. Era bine dacă începea săptămâna aceasta campionatul, pauza a fost prea lungă, cu toții ne dorim să înceapă mai repede, ne simțim pregătiți. Eu cred că vom face un retur bun. Nu ar trebui să ne lipsească omogenitatea, am făcut multe jocuri amicale, am început să ne cunoaștem și nu ar trebui să suferim din acest punct de vedere”, a mai spus Dragoș Dragalina.

Sursa: Gazeta Nouă

06 Mar. 2012, 14:43 Seria 2
Pe aceeași temă