Dorohoienii au dezghețat tabela doar la propriu. Remiză albă cu Academica

Andrei Birta, Mihai Andries 01 Dec. 2014, 01:06 Campionat

După ce în ultimele două etape jucate pe teren propriu tabela de marcaj nu a funcționat, sâmbătă, 29 noiembrie 2014, la cea de-a XV-a etapă, aceasta a funcționat la parametrii normali. Dar niciuna dintre echipe nu a marcat, iar FCM Dorohoi a obținut un punct după remiza albă, cu Academica Argeș.

Meciul a debutat echilibrat, ambele echipe tatonându-se în primele minute de joc. Academica Argeș a avut o ocazie mare în minutul 15, când Prisacă a ieșit greșit la o minge centrată înspre careul dorohoienilor, Chițu a scăpat singur cu poarta goală, a trimis spre poartă, însă fundașul Luca s-a repliat și a respins in-extremis. Apoi, în minutul 17, Academica reușește să marcheze, dar arbitrul l-a anulat pe motiv de offside. FCM Dorohoi a continuat să atace și a mai avut două mari ocazii prin Eduard Sandu și Pavăl Natanael în minutele 25 și 39, dar la pauză, scorul era 0-0.

VEZI O AMPLĂ‚ GALERIE FOTO DE LA FCM DOROHOI – ACADEMICA ARGEȘ 0-0

Repriza secundă a început la fel de echilibrată ca prima. Prima ocazie mai mare a FCM Dorohoi a fost în minutul 60, când Eduard Sandu a executat o lovitură liberă de la 20 metri, peste zid, dar portarul Lungu a prins fără probleme. Meciul a continuat să fie echilibrat, ocaziile de poartă încetând să mai apară.  Academica a avut o mare ocazie în minutul 76, când Pătulea a șutat de la 10 metri, dar Prisacă a reținut.

Pe finalul meciului FCM Dorohoi s-a aflat doar în atac. În minutul 80, Sandu a șutat puternic de pe partea stângă în bară, de la circa 18 metri. O altă ocazie mare a FCM Dorohoi a fost în minutul 87, când Juncănaru a trimis cu capul din șapte metri, în portarul oaspeților care a respins. Deși nu a reușit să înscrie, FCM Dorohoi a primit o „lovitură” în minutul 94, când Eduard Sandu a văzut direct cartonașul roșu pentru un fault dur la mijlocul terenului. Partida s-a încheiat cu scorul de 0-0.

În tribune, pe lângă cei aproximativ 200 de spectatori a fost prezent și Victor Mihalachi, finanțatorul echipei. În următoarea etapă, FCM Dorohoi va întâlni în deplasare formația FC Voluntari, iar după echipa urmează să ia vacanță. Sezonul de primăvară urmează să înceapă pe data de 28 februarie 2015.

FCM DOROHOI          0
ACADEMICA ARGEȘ 0

V. Prisacă – Barabaș, A. Vlaicu (Juncănaru ”75), Cososchi, G. Luca – Vrabie, Orășanu (cpt.) – Ghiviziu, Ed. Sandu, N. Pavăl – Grumezescu (Amarinei ”90+2)
Rezerve neutilizate: Cip. Ungureanu – Lumaicu, Chiorescu, StancoschiAntrenor: Vespazian Colban
Eliminat: Ed. Sandu ’90+4 (roșu direct)

C. Lungu – Al. David, Vițelaru (cpt.), Fl. Popa, Șușu – Sg. Popovici, Ispir, Olariu – Hamed (Vențer ”32, D. Tătar ’49), S. Chițu, V. Rusu (Pătulea ’46)
Rezerve neutilizate: Boșneag – St. Stancu, A. Nițu, C. Dedu
Antrenor: Marius Baciu

Stadion: „1 Mai” (Dorohoi); Spectatori: 200; Arbitru: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare) Asistenți: George Marian Fridl (Comănești) și Ovidiu Timar (Marghita) Jucătorul meciului: Alexandru Ghiviziu

Sursa: Dorohoi News
Foto: Andrei BIRTA

Andrei Birta, Mihai Andries 01 Dec. 2014, 01:06 Campionat
Pe aceeași temă