Dorinel Popa a debutat, în sfârșit, la Șoimii. „În acest moment, chiar și jucători de Liga 3 ne-ar fi de folos”

Marius ANGHEL 03 Oct. 2016, 17:42 Campionat
Dorinel Popa a debutat, în sfârșit, la Șoimii.**

După Dumitru Mitu, Dorinel Popa este cel mai bine cotat fotbalist din lotul „lanternei roșii” din Liga 2-a. Mijlocașul de 27 de ani a semnat de mai bine de o lună de zile contractul cu Șoimii Pâncota, însă accidentările l-au ținut departe de gazon până la derby-ul suferinței cu ACS Berceni.

„Au trecut 4-5 luni de la precedentul meu meci oficial, am avut o perioada mai grea, m-am accidentat de două-trei ori în perioada de când am venit aici și am făcut doar câteva antrenamente. A fost un meci greu, încâlcit, între două echipe fără niciun punct în clasament. Noi, după golaverajul pe care-l avem, ne mulțumim și cu acest 0-0, deși puteam să înscriem în special la faza la care am scăpat doi contra unu. Dar, trebuie să fim sinceri, iar un rezultat de egalitate e echitabil”, a considerat fotbalistul, care în stagiunea trecută a îmbrăcat tricoul Baloteștiului.

Popa nu iese din „peisaj” la Pâncota, recunoscând la rândul său că nu este tocmai pregătit din punct de vedere fizic pentru nivelul Ligii a 2-a. Plecând de aici, dar și de la faptul că lotul nu prea corespunde, mijlocașul recunoaște: „Sincer, e foarte greu să ne salvăm. Dar, dacă se mai îmbunătățește echipa din iarnă sau poate și acum mai vin jucători și mai luăm câteva puncte în tur, poate renasc speranțele. În acest moment, chiar și jucători de Liga a 3-a ne-ar fi de folos, cu mențiunea să fie pregătiți din punct de vedere fizic. Eu am simțit azi pe pielea mea cât e de greu fotbalul dacă nu poți alerga cum trebuie. În acest moment, duc doar 55-60 de minute maxim”.

În 2011, după făcuse câteva sezoane bune la Gloria Buzău și Victoria Brănești, Dorinel Popa ajungea la Steaua, însă nu a confirmat acolo și de atunci cariera sa a luat-o la vale. „Așa te duce viața, cu alegeri proaste. Poate ai momente în care nu ești profesionist, ești tânăr și te gândești și la alte lucruri. Au mai intervenit și accidentările, așa a fost să fie. Dar, trăgând linie, nu-mi pare rău pentru ceea ce am făcut în trecut”, a concluzionat pâncotanul.

CITEȘTE și: Sânge proaspăt de la Murakami pentru Jovanic în meciul de Cupă cu ASU. Greu cu antrenamentele la Pâncota!

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 03 Oct. 2016, 17:42 Campionat
Pe aceeași temă