Doman: „Nu ar strica și un punct de la Târgu Mureș”

19 Sep. 2012, 14:49 Campionat
Doman:

FC Argeș va juca sâmbătă dimineață pe terenul celor de la FCM Târgu Mureș, într-o partidă contând pentru etapa a patra din Liga a II-a la fotbal. Unul dintre jucătorii piteșteni de la care se așteaptă cel mai mult la acest meci este Cătălin Doman, mijlocașul fiind una dintre cele mai importante piese ale piteștenilor înaintea confruntării cu echipa antrenată de Daniel Isăilă. Mijlocașul a acordat un interviu în publicația noastră în care a vorbit despre jocul de la Târgu Mureș și a subliniat că disputa se anunță una foarte echilibrată.

Cu ce gânduri la Târgu Mureș?

O să fie una dintre cele mai grele partide ale campionatului pentru că vom întâlni una dintre echipele foarte puternice ale seriei. Târgu Mureș este o echipă care vine cu un moral bun după ce a reușit să obțină două victorii consecutive și cu siguranță o să avem un joc greu.

Cum ți se pare echipa de acolo?

Târgu Mureș este una dintre cele mai puternice echipe din campionat și este formată o echipă foarte valoroasă acolo. Se vede că este o echipă ce a retrogradat din Liga I și jucătorii au și ei o experiență suplimentară, dar nici noi nu o să mergem să ne predăm acolo.

Ce poate obține FC Argeș în acel meci?

Cred că putem să obținem un rezultat foarte important și când spun un rezultat important mă refer chiar și la o remiză, pentru că vom juca în deplasare și sunt de părere că nu ar strica dacă ne-am întoarce cu un singur punct de la Târgu Mureș. Să nu uităm că și noi venim după victoria de pe teren propriu cu cei de la Râmnicu Vâlcea și echipa are un moral destul de bun înaintea acestui joc.

Contează că vor reveni la acest meci și jucătorii ce au fost accidentați?

Ne așteaptă un meci foarte greu la Târgu Mureș și este bine pentru noi că vom putea avea la acest joc toți jucătorii importanți pe teren. Acest lucru ar conta foarte mult pentru mine, fiindcă va crește și încrederea în forțele mele și ale grupului în general. Ne vom simți cu toții mai puternici și cred că putem scoate un rezultat bun.

Poate conta oboseala că este o deplasare mai lungă?

Nu se pot găsi asemenea scuze pentru că suntem fotbaliști profesioniști. Noi trebuie să ne gândim la ceea ce avem de făcut și nu că vom merge nu știu câte ore pe autocar sau mai știu eu ce alte scuze. Trebuie să ne gândim doar la meci și din câte știu va fi o deplasare mai scurtă decât a fost cazul meciului de la Oradea.

Tu ce îți propui de la acest meci?

Îmi propun să joc cât mai bine și să îmi pot ajuta echipa în acest meci, așa cum îmi propun la fiecare joc în parte. Această partidă nu este cu nimic mai deosebită decât altele pentru mine. Eu trebuie să fiu la fel de atent la ce am de făcut de acum înainte și la fiecare joc în parte.

Cum ți se pare jocul echipei în acest moment?

Cred că suntem pe drumul cel bun, dar mai avem ceva lucruri de pus la punct de acum înainte pentru că nu ne va fi deloc simplu să putem obține o clasare pe o poziție fruntașă. Trebuie să ne facem împreună treaba cât mai bine pentru că numai așa putem să facem un salt și un progres important.

Sursa: FC Argeș

19 Sep. 2012, 14:49 Campionat
Pe aceeași temă