Dobre: „Este cel mai important meci de când suntem noi la Vâlcea”

Adrian MUJEA, Mihai Andries 24 Apr. 2014, 15:00 Campionat
Dobre:**

Deși lipsiți de antrenorul Claudiu Niculescu, după decizia stupidă a Comisiei Tehnice de a-l obliga să meargă la cursurile PRO la Nyon chiar înaintea unui joc aproape decisiv pentru promovare, vâlcenii sunt convinși că vor câștiga sâmbătă disputa cu ASA Tg. Mureș. Secundul CSM-ului, Cornel Dobre, a condus antrenamentele vâlcenilor din această săptămână, principalul Claudiu Niculescu urmând a reveni în țară vineri noaptea și va ajunge direct la meci.

„Claudiu e cu gândul numai aici, nu i-a picat bine să plece în acest moment, dar vorbim în fiecare seară, îi povestesc ce se întâmplă la fiecare antrenament. Mi-a spus să le transmit băieților că are mare încredere în ei, eu sunt portavocea lui în aceste zile. Este poate cel mai important meci de când suntem noi aici, totul depinde de băieți, acum contează mult orice detaliu. ASA este foarte puternică de la mijloc în sus, cu jucători de prima ligă, care pot face diferența în orice moment. Noi suntem încrezători, e un joc foarte dificil, dar sperăm ca miza jocului cu ASA să nu se cunoască în evoluția noastră”, spus Cornel Dobre.

Accidentați în ultima perioadă, Tănasă și Bogdan Geantă se antrenează normal și vor fi probabil în lotul pentru jocul cu Târgu Mureș. În schimb, Todea, accidentat la gleznă în disputa de la Bistrița, are șanse mici să fie recuperat până la ora jocului.

Partida CSM Râmnicu Vâlcea – ASA Târgu Mureș se va disputa sâmbătă, de la ora 11,00, în Zăvoi.

Articol scris de Adi GEORGESCU

Adrian MUJEA, Mihai Andries 24 Apr. 2014, 15:00 Campionat
Pe aceeași temă