Doboș: „Timișoara va reveni în Liga I, nu va avea adversar!”

13 Sep. 2011, 11:30 Campionat

După șase ani, Toni a revenit lângă Poli! Doar 90 de minute, la Bistrița unde a văzut egalul cu Gloria.

La trei ani de la tragicul accident de la intrarea din Cluj-Napoca, Doboș a revenit ieri lângă Poli Timișoara. La Bistrița. La remiza, 2-2, cu Gloria.

Dor de Poli, dor de Toni. Doboș și-a luat ieri inima în dinți și a fugit la Bistrița, de la Cluj, să revadă Poli live după aproape trei ani. De când era șef la „U”. „Nu‑mi vine să cred, Poli e în Liga a II-a. Nu mi-am imaginat. Va reveni în Liga I, nu va avea adversar. Goga, Sepsi, Tameș, Axente sunt fotbaliști. Nu-s de Liga a II-a”, trage concluzia la pauză. E 1-1. Feher (21) pentru Gloria, Curtean (34) pentru Poli. Acum șase ani conducea Timișoara în Liga I. „A trecut așa de mult, dar tot la inimă mi-a rămas Poli. Velcea are calitate printre jucători, are cu ce lucra”, e convins Doboș.

„Trebuia să plece!”

Iar Timișoara îi răsplătește încrederea după pauză. Goga (47) aduce liniștea și marchează pentru 1-2. „Nu trebuia să rămână, trebuia să plece. Pierde un an în Liga a II-a, el merita să facă pasul spre un club mai mare. E jucător de Champions League”, crede Toni. Dar jocul îl contrazice, Gloria egalează: Voinea (53). Poli însă presează, Goga (85) și Dăruială (86) caută victoria. Toni suspină. E ușor încordat, zâmbetul de la pauză i s-a șters. Curtuiuș (89) ratează singur cu Lepmets! Se termină 2-2, iar Poli își continuă drumul spre Liga I. Acolo unde a lăsat-o și Doboș.

3 ani a condus-o Toni Doboș pe Poli, din vara lui 2002, când a mutat AEK la Timișoara, până în 2005

Articol scris de Cristian CUCOLAȘ

13 Sep. 2011, 11:30 Campionat
Pe aceeași temă