Dică se întoarce în antrenorat: „În câteva zile se rezolvă totul. Voi semna!”

Marius ANGHEL 12 May. 2019, 19:01 Campionat
Dică se întoarce în antrenorat:**

Nicolae Dică (39 de ani) revine în antrenorat, după pauza pricinuită de plecarea de la FCSB, club de la care a plecat pe ușa din dos în iarnă. „Dicanio” e aproape de a se înțelege cu FC Argeș, echipă pe care a promovat-o în Liga 3 în urmă cu doi ani, pe vremea când se numea SCM Pitești. Fostul decar din Ghencea negociază de mai multă vreme cu gruparea din Trivale, iar acum se pare că totul a intrat în linie dreaptă!

Dică a recunoscut că este foarte aproape să semneze cu FC Argeș. Acum e liber de contract după ce a fost dat afară de la FCSB la finalul anului 2018 și înlocuit cu Mihai Teja. Șefii de la FC Argeș și Dică sunt în discuții de mai multă vreme, după ce Emil Săndoi a fost îndepărtat.

„Am discutat cu conducerea, am transmis ceea ce-mi doresc eu. Cei de acolo mi-au zis ce așteptări au, iar cel mai important este că se dorește performanța. Cred că în câteva zile se va rezolva totul și voi semna cu FC Argeș”, a spus Nicolae Dică, conform TelekomSport.

Dică a antrenat-o pe FCSB în perioada iunie 2017 – decembrie 2018, timp de 80 de meciuri, cu o medie de 1,95 puncte pe meci. În cariera sa a mai pregătit-o un an și jumătate, în Liga 3, pe SCM Pitești, actuala FC Argeș din Liga 2.

Principala cerere a lui Dică este ca FC Argeș să își rezolve problemele juridice și să poată să se lupte pentru promovare în noul sezon al Ligii 2. Echipa piteșteană se află acum pe locul 6, cu 62 de puncte. Miercuri, de la ora 18:00, joacă în deplasare la Timișoara, cu ACS Poli. Din acest sezon mai sunt patru etape de disputat.

Marius ANGHEL 12 May. 2019, 19:01 Campionat
Pe aceeași temă