„Dezechilibrul a apărut odată cu golul al doilea și eliminarea”

27 Mar. 2012, 08:45 Campionat
„Dezechilibrul a apărut odată cu golul al doilea și eliminarea

Înfrângerea suferită cu Gloria Bistrița i-a adus pe loc retrogradabil, însă alb-vișiniii rămân încrezători, deși urmează o nouă partidă de foc, cu FC Timișoara. Fundașul central al celor de la FC Olt, Adi Lengyel, spune că după pauză a apărut dezechilibrul în joc, odată cu penalty-ul ardelenilor și evoluția în inferioritate.

Condusă la pauză cu scorul de 1-0, după o gafă plecată de la portar, FC Olt a sperat să întoarcă rezultatul după ieșirea de la cabine, însă la mai puțin de zece minute de la reluare arbitrul a dictat penalty în favoarea Bistriței și eliminare în tabăra alb-vișiniilor. Fundașul central al grupării pregătite de Dan Oprescu, Adi Lengyel, consideră că acela a fost momentul în care s-a produs ruptura.

„Ce pot spune este că nu a fost o diferență mare de valoare, la noi au apărut greșelile pe care le-au speculat foarte bine. La pauză încă speram într-un rezultat bun, dezechilibrul a apărut la golul al doilea și eliminare, iar tot ce am sperat a fost să nu ne facem de rușine și cred că nu ne-am făcut, chiar și în zece oameni. Nu sunt eu în măsură să vorbesc de arbitraj, oricum nu putem noi interveni, noi trebuie să ne facem jocul”, a declarat fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Adi Lengyel.

„Avem nevoie de puncte sau punct cu Timișoara”

După duelul cu Gloria Bistrița, FC Olt se află în fața unei alte partide extrem de dificile. Alb-vișiniii primesc, sâmbătă, vizita vicecampioanei țării în sezonul trecut, Poli Timișoara. Jucătorii pregătiți de Dan Oprescu încearcă să depășească startul ratat de retur și să obțină primele puncte, deși misiunea va fi foarte grea.

„Pregătim meciul care urmează, jucăm cu Timișoara, Pavel nu va putea evolua, sperăm ca Augustin Chiriță să revină pentru acest joc. Va fi un meci greu, avem nevoie de puncte sau punct cu Timișoara, important este să nu mai greșim așa cum am făcut cu Bistrița”, a mai spus Adi Lengyel.

sursa: Gazeta Nouă

27 Mar. 2012, 08:45 Campionat
Pe aceeași temă