Încă doi jucători s-au despărțit de Pandurii! Cojocaru: „Dacă nu se integrează și nu se implică 100 la sută, nu au ce să caute aici”

Marius ANGHEL 29 Nov. 2019, 14:02 Campionat

Ultima clasată din Liga 2, Pandurii Târgu Jiu, n-a mai așteptat și ultimele două meciuri din acest an pentru a trage linie și a se decide în privința lotului. Noul antrenor Călin Cojocaru e drastic în hotărârile pe care le ia, în încercarea de a redresa situația sportivă a clubului, astfel că înaintea debutului returului s-a ajuns la trei rezilieri de contracte. După mijlocașul Ion David (19 ani), Pandurii s-a despărțit și de portarul Iulian Dinu (21 ani), fundașul Bogdan Vișan (18 ani), cât și mijlocașul Robert Lică (22 ani).

Iulian Dinu și Bogdan Vișan, out și ei de la Pandurii

Bogdan Vișan și Adrian Nichifor fuseseră excluși înaintea meciului cu Concordia Chiajna, din etapa trecută. Nichifor a fost reprimit în lot, în timp ce cu Vișan s-a ajuns la rezilierea contractului. Acestuia i s-a alăturat, mai nou, și goalkeeperul Iulian Dinu.

Antrenorul Călin Cojocaru spune că jucătorii s-au autoexclus singuri din echipa Pandurii.

„Eu nu am venit să dau afară pe nimeni, dar am un regulament care impune respectul față de staff. Se autoexclud dacă nu respectă anumite lucruri. Pe această cale ne-am despărțit de Dinu, David, iar Vișan, la fel, o să rezilieze. Fără disciplină și atitudine corespunzătoare nu se poate face nimic. Nu numai la fotbal, niciunde. Jucătorii care nu se integrează aici, și nu se implică 100 la sută, nu au ce să caute. Sunt la o echipă mare și trebuie să dovedească. Nichifor a fost suspendat pentru partida trecută, acum a revenit la pregătire”, a declarat Călin Cojocaru.

Ion David a evoluat 14 minute într-un singur meci în acest sezon, cu Dunărea Călărași (0-4), Iulian Dinu a apărat în 8 jocuri, iar Bogdan Vișan (foto) a avut 12 apariții în acest sezon, în zece dintre ele fiind utilizat ca titular.

Robert Lică a plecat și el de la Pandurii. Mijlocașul nu mai jucase încă de la mijlocul lunii august pentru echipa gorjeană, iar în acest sezon a avut doar trei apariții.

Pandurii a făcut apel la decizia de faliment și a cerut suspendarea executării

Altfel, conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a depus astăzi, 29 noiembrie, documente la Tribunalul Gorj pentru a solicita suspendarea sentinței de faliment date în urmă cu două zile.

„Împotriva sentinței nr.361/ 27.11.2019, pronunțată de Tribunalul Gorj, prin care au fost admise cererile formulate de administratorul judiciar Consulting Company IPURL și creditoarea AJFP Gorj, și a fost deschisă procedura falimentului față de Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu, solicităm admiterea apelului și schimbarea în totalitate a sentinței de fond, în sensul respingerii cererilor de deschidere a procedurii cu toate consecințele ce decurg din aceasta”, anunță CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu pe site-ul oficial.

Marius ANGHEL 29 Nov. 2019, 14:02 Campionat
Pe aceeași temă