Dezastru total la Tărlungeni | Kiss amenință că nu mai dă niciun ban la echipă: „Mai bine retrogradăm direct”. Bona nu-și mai recunoaște jucătorii

Marius ANGHEL 01 Nov. 2015, 16:50 Campionat
Dezastru total la Tărlungeni |** Kiss amenință că nu mai dă niciun ban la echipă:

Unirea Tărlugeni este în cădere liberă în Liga 2. Echipa brașoveană a ajuns ciuca bătăilor în seria sa, iar ultima ispravă a băieților lui Dan Bona a fost un eșec, pe teren propriu, 1-2, cu FC Bihor, o echipă aflată în faliment! Unirea a pierdut al doilea meci consecutiv în fața principalelor contracandidate la retrogradare și își complică și mai rău situația în clasament.

Și după această nouă înfrângere primarul comunei și totodată președintele de onoare al clubului din Tărlungeni, Iosif Kiss, a ieșit a la atac. Acesta pare deja resemnat în privința retrogradării directe, cu toate că până la finalul returului mai este foarte mult. „Nu le mai dau niciun ban până nu ajung la zero la adevăr. Asta este, mai bine retrogradăm direct, decât să mai cheltuim bani aiurea în play-out”, declara Kiss Iosif pentru Monitorul Expres.

În cursul acestei săptămâni, după înfrângerea de etapa trecută cu Metalul Reșița, Kiss a luat decizia de a le scădea cu 20 la sută din salarii jucătorilor.

Antrenorul Dan Bona pare la rândul său resemnat. „Părerea mea este că s-a terminat. Șefii pot lua orice decizie pe care o cred de cuviință. Eu cred că trebuie făcută, cu sau fără mine, o reconstrucție de la zero la Unirea, pentru că ce văd acum este incredibil. Eu nu mă gândesc să plec, dar dacă șefii îmi vor cere acest lucru, voi pleca fără probleme. Îmi este rușine cu aceste rezultate. Din păcate, jucătorii pe care i-am avut de-a lungul timpului, parcă au uitat fotbalul. Până nu ești matematic retrogradat, trebuie să lupți până la capăt, dar mai trebuie să ai și cu cine să lupți”, a declarat, pentru sursa citată, Bona, care se simte trădat de jucători.

Unirea Tărlungeni se află pe penultimul loc în clasamentul Seriei a II-a, locul 13, retrogradabil direct, iar cu cele 6 puncte acumulate până acum nu se situează foarte departe de FC Caransebeș, echipa de pe locul 12 ce și ea se află într-o situație aproape similară din punct de vedere al rezultatelor. Gugulanii au 10 puncte.

Marius ANGHEL 01 Nov. 2015, 16:50 Campionat
Pe aceeași temă