Kiss a dictat scăderi salariale după eșecul de la Reșița. Căpitanul Unirii e convins că lucrurile se vor regla: „Măsurile anunțate nu trebuie să ne sperie”

Marius ANGHEL 27 Oct. 2015, 10:01 Seria 2
Kiss a dictat scăderi salariale după eșecul de la Reșița.** Căpitanul Unirii e convins că lucrurile se vor regla:

Unirea Tărlungeni este o umbră a echipei din sezonul trecut, cea care se clasa pe locul patru în play-off-ul Seriei a II-a. Acum, gruparea brașoveană a acumulat doar șase puncte după zece etape desfășurate și se află pe loc retrogradabil direct, 13.

În ultima etapă, Unirea a pierdut pe terenul „lanternei roșii” Metalul Reșița, o formație care a obținut astfel prima victorie în acest campionat. La finalul meciului, președintele de onoare al echipei și, totodată, primarul comunei Tărlungeni, Iosif Kiss, tuna și fulgera, anunțând că va lua din nou măsuri radicale. „Nu jucăm nimic! Nu mai putem continua așa! În ritmul ăsta ne bate și Bihorul etapa viitoare. Voi lua măsuri radicale, atât la nivelul băncii tehnice cât și lotului de jucători! Voi bloca salariile și mai bine voi juca cu juniorii, pentru că nu pot accepta să-și bată joc cineva de banii mei. După acest meci de la Reșița chiar sunt resemnat. Decât să mă chinui în play-out și să cheltuiesc bani aiurea, mai bine retrogradez direct”, spunea Kiss, are a fost însă mai blând în măsurile luate și nu a dat pe nimeni afară.

Luni, jucătorii și antrenorii au fost anunțați de oficialii echipei că salariile vor fi reduse cu circa 20 la sută. „Măsurile anunțate de către șefii clubului nu trebuie să ne sperie, pentru că noi trebuie să salvăm această echipă. Important este să ne revenim și să scoatem echipa din criză. Noi suntem datori, pentru că nici în cele mai negre vise nu ne gândeam că vom avea doar șase puncte după zece etape. Sunt convins că dacă vom avea rezultate, lucrurile se vor regla, iar cei din conducere vor reveni la sentimente mai bune față de noi”, a spus, pentru Monitorul Expres, Liviu Nicolaie, căpitanul echipei brașovene, care nu a jucat la Reșița din cauza unei accidentări mai vechi.

Sâmbătă, 31 octombrie, Unirea Tărlungeni joacă pe teren propriu cu FC Bihor Oradea.

Foto: Marian CĂ‚RĂ‚VAN

 

Marius ANGHEL 27 Oct. 2015, 10:01 Seria 2
Pe aceeași temă