Dezamăgiri și vise la Oradea

Mihai Andries 14 Apr. 2013, 01:00 Campionat

Finalul derbyului local a adus reacții diametral opuse în cele două tabere la conferința de presă. Dacă antrenorul oaspeților a fost complet dezamăgit de elevii săi, recunoscând că promovarea devine o utopie, în schimb gazdele au fost mai mult decât mulțumite de succesul repurtat.

„Sunt foarte dezamăgit, am jucat foarte slab, n-am crezut că absența celor trei jucători să cântărească atât de mult. Am reușit să întoarcem rezultatul, dar din păcate n-am știut să-l menținem și adversarul, cu multă dorință și cu mult entuziasm, a reușit să câștige. Îi felicit pe cei de la Luceafărul, au luptat pentru victorie, au câștigat trei puncte, iar noi, din păcate, cred că am pierdut orice speranță sau șansă de a sta aproape de plutonul fruntaș”, a declarat, după partidă, antrenorul echipei FC Bihor, Marian Pană.

 

„Am întâlnit o echipă bună, cu jucători cu experiență. Am cunoscut foarte bine jocul echipei FC Bihor, am știut care sunt punctele lor forte și care sunt slăbiciunile. Am avut dorință mare și asta cred că s-a demonstrat pe tot parcursul jocului. Din punctul meu de vedere victoria este meritată pentru că, așa cum am spus, am avut dorință, organizare bună și nu în ultimul rând, din punct de vedere fizic, eu cred că am câștigat la toate capitolele. Asta dă dovadă că echipa mea este pregătită atât fizic, cât și tactic”, a declarat, la rândul său, tehnicianul Luceafărului, Florin Fărcaș.

 

Sursa: EBihoreanul
Foto FC Bihor

Mihai Andries 14 Apr. 2013, 01:00 Campionat
Pe aceeași temă