Deva respiră

29 Mar. 2009, 12:08 Campionat

După trei etape negre Mureșul dă semne de viață. Gazdele au rezolvat meciul cu bănățenii până la pauză prin golurile reușite de Lintaru – care din 4 metri a pus latul la mingea centrată de pe stânga de Pribac (minutul 37) și Bițiș – șut de la 16 metri la colțul lung (40) și l-au determinat pe președintele feroviarilor Sorin Altmayer să părăsească arena de sub Cetate înainte de startul reprizei secunde. Diferența pe tabelă putea fi mai mare însă s-a opus goalkeeperul bănățenilor Daniel Mutu care cu un reflex de portar a respins cu piciorul șutul lui Chirciu din 10 metri (33) și i-a închis unghiul lui Bițiș în poziție de unu la unu (87).

De partea cealaltă CFR Timișoara a bifat la Deva cel de al 12-lea meci la rând fără victorie în campionat și a coborât în zona nisipurilor mișcătoare. Tehnicianul feroviarilor Florin Bugar a început meciul cu două vârfuri – Marko Jovanovic și Szabolcs Szekely iar pe parcurs a mai aruncat în luptă încă doi atacanți – Giuchici și Pecarov însă fără efect pe tabela de marcaj.

Oaspeții au trimis primul șut pe spațiul porți după o oră de joc prin "îndrăznețul" Jovanovic – voleu din 14 metri însă mingea a fost reținută în doi timpi de debutantul în poarta Mureșului, Dumitru Pârvu (60).
 

Articol scris de Sami Tamaș
foto: Cristi Vatavu
 

29 Mar. 2009, 12:08 Campionat
Pe aceeași temă