Deși a dominat clar, Luceafărul a terminat la egalitate cu FC Argeș

24 Mar. 2012, 19:46 Campionat

În pofida faptului că a dominat cu autoritate jocul, echipa bihoreană de fotbal Luceafărul Felix nu a reușit să se impună sâmbătă, pe teren propriu, la baza sportivă Luceafărul din Sânmartin, în fața formației FC Argeș.

Venită în Bihor cu gândul să nu piardă acest joc, echipa piteșteană s-a apărat tot meciul, iar bihorenii, chiar dacă au atacat în permanență, nu au găsit drumul spre gol. Numai în prima repriză gazdele au trecut pe lângă deschiderea scorului de patru ori, prin Lupuț, Roșu și Ianc, ultimul de două ori, iar în partea a doua, la începutul reprizei, Tibor Moldovan de două ori, dar mai ales pe final, prin Roșu, Andor și același Tibor Moldovan au creat panică în careul advers, însă portarul Fundulea a fost imbatabil, ajutat și de fundașii centrali. De altfel, sesizând o breșă în defensiva formației sale, antrenorul oaspeților Viorel Dumitrescu l-a schimbat încă din minutul 12 pe Botea, cu Octavian Ionescu, lucru pentru care s-a felicitat mai apoi, la conferința de presă de după joc.

„La acest meci am alergat cât pentru trei jocuri. Băieții s-au dăruit exemplar, în fața unei echipe care a jucat admirabil și sunt convins că nicio echipă nu va reuși să obțină aici punct sau puncte. Am câștigat un punct fiindcă am alergat mai mult decât adversarul”, a declarat, după joc, tehnicianul Viorel Dumitrescu.

De partea cealaltă, deși era mulțumit de jocul echipei sale, tehnicianul Leo Grozavu s-a arătat dezamăgit de rezultat. „Am avut o dăruire totală de la început până la sfârșit. Din păcate, în fața porții nu am avut liniște, nu am avut sânge rece, ca să reușim să introducem mingea în poartă. A fost un meci frumos, în care din punct de vedere fizic am dovedit că putem să alergăm. Am întâlnit o echipă bună, care s-a limitat la faza defensivă. Nu pot să reproșez nimic jucătorilor, care s-au străduit, dar din păcate nu au reușit să înscrie”, a declarat Leo Grozavu.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă timișoreană formată din: Cătălin Botaș – Flavius Damaschin și Petre Gaspar.

În urma acestui rezultat, Luceafărul Felix se menține pe locul IX, cu 23 de puncte, în timp ce FC Argeș coboară de pe locul IV pe VI, cu 27 de puncte. În etapa viitoare, Luceafărul va evolua sâmbătă, 31 martie, la București, cu Juventus Colentia, echipă care a pierdut în această etapă, la Baia Mare, cu scorul de 1-2.

LUCEAFĂ‚RUL ORADEA – FC ARGEȘ 0-0

Miron – Mihuț, D. Mureșan, Letan (’46 D. Muntean), A. Achim – Ianc, Lupuț, Bundea (cpt.)(’60 Konyeha), Andor (’76 Neaga) – C. Roșu, T. Moldovan
Antrenor: Leo Grozavu

Fundulea – Răuță, Wallace (’57 Negoiță), Botea (’12 O. Ionescu), C. Andrei (’24 C. Tudor) – A. Popa, Cârstoiu (cpt.), Bazzi, Manole – Dulcea, R. Stănescu
Antrenor: Viorel Dumitrescu

Mai multe FOTO

Text și foto: Bihoreanul

24 Mar. 2012, 19:46 Campionat
Pe aceeași temă