Desființarea Coronei i-ar putea aduce pe Neagu și compania din nou în iarbă

Mihai Andries 27 May. 2014, 11:29 Campionat
Desființarea Coronei i-ar putea aduce** pe Neagu și compania din nou în iarbă

FC UTA SA a retrogradat matematic în Liga a 3-a, iar cu atâtea propuneri de schimbare a sistemului competițional începând cu sezonul următor nu mai e sigură că va fi salvată de Federația Română de Fotbal. Totuși, desființarea Coronei Brașov, care ar fi făcut parte din seria de Vest din toamnă, eliberează un loc ce – în mod normal – va aparține echipei clasate pe locul 10.

Din acest moment, însă, intervine o mare problemă. La condițiile de astăzi din Calea Aurel Vlaicu cea mai îndreptățită să spere la această ultimă poziție este Minerul Motru, formație stabilă din punct de vedere financiar și sportiv. Gorjenii au cu 5 puncte mai puțin decât „textiliștii” și două meciuri la dispoziție s-o întreacă, printre care și partida directă de miercuri seara.

În primul rând, la această oră FC UTA SA nu este programată pentru disputa din „intermediară” pentru cele 5 baremuri de arbitraj neachitate, iar apoi se cam știe că, prezentându-se cu juniorii și cei 4-5 jucători de la prima echipă, este victimă sigură în fața oricărui adversar.  Tocmai de aceea, conducătorii care acum trei săptămâni le interziceau accesul la vestiare și le rețineau carrnetele de joc pentru a nu putea intra pe gazon în meciurile oficiale, ar fi apelat din nou la seniorii în „alb-roșu”.

Micșa i-ar fi rugat pe Apostu, Neagu și restul colegilor lor să ia în calcul și o deplasare miercuri, la Motru, unde cu măcar o remiză ar rezolva „ecuația” salvării de la retrogradare. Fotbaliștii nu au zis nu, însă ei așteaptă ca șefii să achite măcar o parte dintre baremurile restante în așa fel încât ei să poată intra pe teren împotriva „minerilor”. Altfel, probabil, va bifa prima neprezentare din această stagiune și ar mai avea de jucat alte două confruntări pe puncte: acasă, cu Olimpia Satu Mare și la Mioveni.

Sursa: SportArad

Mihai Andries 27 May. 2014, 11:29 Campionat
Pe aceeași temă